سلام خیلی دلم گرفته چرا زنی که جدا میشه باید اینجوری درد بکشه چرا باید زندگیمون به جدایی میکشید واقعا اعصابم بهم ریخته حالم خیلی بده درسته خودم به تنهایی میتونم از پس زندگی بر بیام ولی بعضی وقتا واقعا خستم خستم از تنهایی هر چقدر تنهایی خوب باشه همش دوست داری یکی کنارت باشه پشتت باشه درکت کنه با حرفاش آرومت کنه ولی کو نیس تمام رابطه های امروزی همه کوتاه مدته مگه از زندگی چی خواستیم یه زندگی در حد نرمال و خانواده گرم سه نفره توقع زیادیه یعنی اینقد زیاد که همینم آزمون گرفت خدا ،کفر نیس بازم میگم شکرت خدا ولی تا کی برای چی😭😭😭😭😭😓😓😓
😭😭😭😭منم جدا شدم با یه بچه الان مونده اون وسط دلم براش میسوزه که چرااین بلا رو سرش آوردم دلمم برای خودم میسوزه که چرا پدر مادرم این بلاروسرمن اوردن ... بعضی وقتا دوس دارم بمیرممم😭😭
دقیقا درکت میکنم منم تو همچین شرایطیم الان ولی پسرم بامنه ولی جدیدا باباش داره اذیت میکنه که بگیرتش ...
من شرایطشو ندارم بیارم پیش خودم بچه مو مستقل نیستم، ازدواج مجدد کردم همسر دومم ادم خوبیه ولی آرامش ندارم غصه ی بچه م پیرم کرده از تو دارم میسوزم بخدا بعضی وقتا میگم کاش جدا نمیشدم بخاطر بچه م میموندم، اصلا نمیتونم از زندگی جدیدم لذت ببرم😭😭دائم استرس و ناراحت حال بچه مم که بقیه باهاش چطور رفتار میکنن