2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته🥺😓🖤😭🖤

195 بازدید | 11 پست

سلام خیلی دلم گرفته چرا زنی که جدا میشه باید اینجوری درد بکشه چرا باید زندگیمون به جدایی میکشید واقعا اعصابم بهم ریخته حالم خیلی بده درسته خودم به تنهایی میتونم از پس زندگی بر بیام ولی بعضی وقتا واقعا خستم خستم از تنهایی هر چقدر تنهایی خوب باشه همش دوست داری یکی کنارت باشه پشتت باشه درکت کنه با حرفاش آرومت کنه ولی کو نیس تمام رابطه های امروزی همه کوتاه مدته مگه از زندگی چی خواستیم یه زندگی در حد نرمال و خانواده گرم سه نفره توقع زیادیه یعنی اینقد زیاد که همینم آزمون گرفت خدا ،کفر نیس بازم میگم شکرت خدا ولی تا کی برای چی😭😭😭😭😭😓😓😓

الهی بگردم

ناراحت شدم

امیدوارم از این به بعد بهترین ها سر راهت قرار بگیره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭منم جدا شدم با یه بچه الان مونده اون وسط دلم براش میسوزه که چرااین بلا رو سرش آوردم دلمم برای خودم میسوزه که چرا پدر مادرم این بلاروسرمن اوردن ... بعضی وقتا دوس دارم بمیرممم😭😭

😭😭😭😭منم جدا شدم با یه بچه الان مونده اون وسط دلم براش میسوزه که چرااین بلا رو سرش آوردم دلمم برا ...

دقیقا درکت میکنم منم تو همچین شرایطیم الان ولی پسرم بامنه ولی جدیدا باباش داره اذیت می‌کنه که بگیرتش 

دقیقا درکت میکنم منم تو همچین شرایطیم الان ولی پسرم بامنه ولی جدیدا باباش داره اذیت می‌کنه که بگیرتش ...

من شرایطشو ندارم بیارم پیش خودم بچه مو مستقل نیستم، ازدواج مجدد کردم همسر دومم ادم خوبیه ولی آرامش ندارم غصه ی بچه م پیرم کرده از تو دارم میسوزم بخدا بعضی وقتا میگم کاش جدا نمیشدم بخاطر بچه م میموندم، اصلا نمیتونم از زندگی جدیدم لذت ببرم😭😭دائم استرس و ناراحت حال بچه مم که بقیه باهاش چطور رفتار میکنن