سلام به مامانای آینده این تاپیک و ایجاد کردم تابا کسانی که قصد ivfدر سال جدید رو دارن در کنار هم باشیم و به هدفمون برسیم لطفا تجربیات و کارهایی که در این مسیر میخواین انجام بدید رو با بقیه به اشتراک بزارید
سلام دوستان منم واسه آی وی اف در حال اقدامم ،من اصفهان میرم کلینیک باروری پویش زیر نظر دکتر نصر ،بهمون گفتن هزینه اش حدود ۲۵ تا ۳۰ میلیون، الانم منتظرم پری بشم برم واسه مرحله تزریق آمپول ها
منم میخوام واسه تعیین جنسیت برم،شما بیمه دارین؟بیمه قبول میکنن؟
بله بیمه داریم ،فقط ویزیت و بعضی آزمایش ها و سونو و دارو هارو قبول میکنه که دکتر به ما گفت حدود ۵ تومن آمپول ها میشن که خارجی و ایرانی دارن که احتمال زیاد بیمه قبول کنه ولی هزینه های دیگه حدود ۲۵ تومنش نه بیمه نیست
بله بیمه داریم ،فقط ویزیت و بعضی آزمایش ها و سونو و دارو هارو قبول میکنه که دکتر به ما گفت حدو ...
میشه بگین دکتر چی گفته؟احتمال اینکه موفق باشه چقدرهست؟چون دوتا از آشناهام انجام دادن،هرکدوم دوبار ولی ناموفق بوده،یکیشون اهواز انجام داده،یکیشون اصفهان
راستش منم خواستم انجام بدم اینارو که دیدم دلسرد شدم
میشه بگین دکتر چی گفته؟احتمال اینکه موفق باشه چقدرهست؟چون دوتا از آشناهام انجام دادن،هرکدوم دوبار ول ...
عزیزم گفته بستگی به سن داره خیلی واضح گفته اگه بالای ۴۰ سال هستین اصلا هزینه نکنین، گفت هرچی سن کمتر باشه و همسرتونم مشکلی نداشته باشه خودتونم سالم باشین موفقیت بیشتر،ولی کلا گفت شانس بارداری توی پی جی دی یا همون آی وی اف ۳۰ تا ۳۵ درصد ،و اینکه بعضی ها میگن دوقلو انجام بدیم شانس بارداری بالا بره اصلا قبول نداشتن ،چون گفتن دوقلو فقط۱۰ درصد شانس رو بالا میبره که اگه بار اول باردار نشین دوتا جنین همزمان از دست میدین گفتن بهتره مثلا بعداز لقاح اگه سه تا جنین که جنس دلخواه بود داشتین یه دونه انتقال بدین اگه منفی بود باز مرحله بعد ،نه اینکه دوقلو