2777
2789
عنوان

الهی بگردمممم

133 بازدید | 12 پست

میگن بچه ها خیلی معصومننن راست میگن

داداشم ک حوصلش سر رفته بود و خسته بود اوردم بیرون شام خوردیم بعد رفتیم تو ماشین یکم چرخیدیم دو نفری رفتیم خوراکی گرفت یکم بازی کرد خوراکی خورد 

همینجوری انقدر ذوق کرد

هرکی ببینه میگ بچه بیرون ندیده تاحالا 

هی میگ نریم خونه 

بچه های شمام انقدر زود ذوق میکنن؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی چند سالشه؟

8

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
وای منم خواهر شوهرم ۴ سالشه میبریش بیرون فک میکنی در بهشتو ب روش باز کردی🤦‍♀️😂

عاسق بیرونه داداش من نرفته چند روز انقدر ذوق کرد دلم سوخت

تاپیک هارو خوندم چه خواهره خوبی هستی عزییییییزم😍خودت چند سالته؟

مرسی عزیزدلم ❤️

ی سریاش برای من نیست خب خیلی قدیمیا 

اما همونیم ک مامان بابام جدا شدن

20 سالمه من. 

مرسی عزیزدلم ❤️ ی سریاش برای من نیست خب خیلی قدیمیا  اما همونیم ک مامان بابام جدا شدن 20 سال ...

عزیییییزم🥺🥺اما چقدر قشنگ مادری کردن رو یاد گرفتی مادرت برادرت نوزاد بود رفت؟ کاشکی یه نفرو میاوردین کارای خونه رو انجام بده

برای........تو بنویس❤️

دلم برا پسرام سوخت همش تو خونن

کاش فردا ببرمشون پارک😔

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
عزیییییزم🥺🥺اما چقدر قشنگ مادری کردن رو یاد گرفتی مادرت برادرت نوزاد بود رفت؟ کاشکی یه نفرو میاوردی ...

بله

میوردیم هنوزم میاریم 

اما داداشم با کسی نمیموند اون فقط مثلا هفته ای ی بار ی گردگیری جارویی میکرد ظرف میشست میرفت. غذا همیشه از بیرون میگیریم اما. بابام حواسش ب همه چیز بود. عمم هم برای من جای خالی مادرم تقریبا پر کرد هر جا میخواستم میبرد چیزای جدید یادم میداد. اما بیشتر تنها بودم خب. 

دلم برا پسرام سوخت همش تو خونن کاش فردا ببرمشون پارک😔

ببر عزیزم منم چند روزه نبردم امشب بردم بیرون بازی کرد الانم اوردم پیش پسرعمه هام بازی کنن اونام بچن. دلم کباب شد براش هی تو خونه بود