2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی چیه هیچی نمیبینم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

رگ‌ چشمته😓 کمک من کنید عکس بزارم ؟

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

همه دارن

حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀

رگ چشم شکل حرف وی🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه چیزی رو ناخنم در اومده تو رو خدا بگید ببینم مشکلی نیست؟