2789
عنوان

جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 28 پست
تعریف کن چی شد؟؟

خدیجه چهرقی نامه نوشته بود به سلمان و نقشه کفایت لو داد. سیاوش مرد . سلمان مرد. بعد چند سال زیر درخت که عاشق جیران شده بود جیران میمیره بعد چند سال بعد نشون میدن ناصر میره زیارت که تیر میخوره خودشو به قبر جیران میرسونه . وقتی میمیره جیران کنار دریا میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همون اولم معلوم بود سیاوش میمیره🥺

مرگ جیران خیلی درد داشت اینکه خود شاه هم میدونست جیران دیگه رفتنیه و نمیتونه کاری کنه🥺

شاه هم که خودشو رسوند سر قبر جیران و مرد🥺

اما چرا سلمان کشتن دیگه😑😑

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
از همون اولم معلوم بود سیاوش میمیره🥺 مرگ جیران خیلی درد داشت اینکه خود شاه هم میدونست جیران دیگه ر ...

الیاس هنوز نمرده بود یهو بلند شد که خنجر بزنه به شاه سلمان خودشو جلو انداخت خنجر رفت تو‌قلب سلمان

از همون اولم معلوم بود سیاوش میمیره🥺 مرگ جیران خیلی درد داشت اینکه خود شاه هم میدونست جیران دیگه ر ...

وای اون الیاس مسخره هیچ کار مفیدی انجام نداد زد سلمانم و کشت

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
میگم واقعا عاشق اینجوری مثل ناصر الذین شاه ، پیدا میشه هنوزم؟؟؟ ک اینجوری عاشق جیران باشه ؟؟؟؟

اره هست ولی کمه 😁

در واقعیت اصلا سیاوشی وجود نداشته و خاندان زند بچه کش نبودن فقط ۱۰ دقیقه اخر واقعیت داشته . جیران بع ...

اونجایی ک میره سر قبر جیران میمیره چی واقعی بود؟

اره هست ولی کمه 😁

خیلی عشقای عجیبی هستن ...😭

ولی از وقتی این سریال رو دیدم عجیییییب از اسم جیران خوشم اومده 😍

خیلی خاصه 

راستی الان واقعا قبر جیران هست ؟؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خیلی عشقای عجیبی هستن ...😭 ولی از وقتی این سریال رو دیدم عجیییییب از اسم جیران خوشم اومده 😍 خیلی ...

اره منم

نمیدونم احتمالا باشه