ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.
من یه فایلی رو (قند شکن بود مثلا) دانلود کردم نصب کردم دیدم نصب نمیشه امدم ری استارت کردم لپتاپ رو دیدم بالا نمیاد اصلا ویندوزش بعد یه ارور داد درستش کردم بالا میاره اما چیزیو باز نمیکنه رفرش نمیشه کلیدی اصلا کار نمیکنه خیلی کند شده هر چی سعی و تلاش کردم بتونم اون اپ رو حذف کنم نتونستم
من یه فایلی رو (قند شکن بود مثلا) دانلود کردم نصب کردم دیدم نصب نمیشه امدم ری استارت کردم لپتاپ رو د ...
برو تو قسمت پنجره,بعد یه فلش رو به پایین داره بزن کل برنامه ها رو میاره بعد برنامه ای که میخوای رو پیدا کن کلیک راست کن روش ,یه چیزی نوشته uninstall بزن پاک میشه