2777
2789
عنوان

کمککککک

103 بازدید | 10 پست

من با مامانم سر ساعت جدید و قدیم به مشکل خوردم 

من تا ساعت 9.9ونیم اجازه داشتم بیرون باشم

امروز مامانم گفت چون نکشیدن جلو هشت شب الان میشه نه شب و تو باید هشت خونه باشی 

کمک کنین چیکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه دیگه برعکسه، اگه ساعت رو بکشن جلو، ده شب فعلی میشه نه شب قدیم.

البته که امسال ساعتها رو تغییر ندادند

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

بابا بگیر بشین ببینم🤦‍♀️

حالا یه ساعت زود تر بیا خونه چی میشه میمیری؟

البته میتونی بهونه هایی جور کنی که قانع بشن

اولی...

راجب سنت مسئولتت و اینکه رفتارشوننسبت بهت

دومی...

بحث پول همیشه جواب گوعه مثلا بگو تو این مقدار هزینه میکنی در حالی که فلانی برای بچش اینقدر خرج میکنه حداقل پول نمی دید بزارید یه خورده ازادی داشته باشم

سوم اگر بهونه هات بدرد پی می بچه هم نمیخورد دیگه بحث نکن

همون طور که میخوان رفتار کن ولی....

اینبار با بد اخلاقی و یه جورایی طوری رفتار کن که هیچ وقت نمی کردی خودتو بزن به افسردگی یا می مردگی بحث مردن رو ولی نیار ممکنه تو تیمارستان بستری بشی

نه دیگه برعکسه، اگه ساعت رو بکشن جلو، ده شب فعلی میشه نه شب قدیم. البته که امسال ساعتها رو تغییر ند ...

خب دیگه بحث اینجاست که‌من‌پارسال تا 9میتونستم باشم 

ولی چون نکشیدن و کاری نکردن من باید خودمو عوض کنم 

حرف زور نیست؟

میگه الان 8شب حکم 9شب رو داره😐

والا دوستای من با رلاشون میرن تا 5صبح من سر نیم ساعت بیرون بحث دارم😐

بابا بگیر بشین ببینم🤦‍♀️ حالا یه ساعت زود تر بیا خونه چی میشه میمیری؟ البته میتونی بهونه هایی جور ...

میگم‌چند روز هیچی نگم اروم که شد باز بحثو باز کنم

ولی خب حرف مادرمم زوره

میگم‌چند روز هیچی نگم اروم که شد باز بحثو باز کنم ولی خب حرف مادرمم زوره

نوچ اینکه سکوت کنی اشتباهه ولی اینکه بحث کنی هم اشتباهه من به عنوان کسی که خوانوادم همه چی به جز بیرون رفتن( که البته خودم خوشم نمیاد با التماسم میکنن برم بیرون) انجام میدن برام نصیحتت میکنم الان ماه رمضونه روزه میگیری اگر اتاق داری غذا رو جدا کن برو اونجا بخور اگرم روزه نمیگیری غذا اصلا نخور پیششون باهاشون قهر کن یه طوری رفتار کن که انگار کشتنت