arezoo6969 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4829 عنوان اگه بد میگم بگید بد میگی 😑 107 بازدید | 10 پست خب من چن روزه تاپیکایی رو میبینم مبنی برنبود خواستگار منم یکساله متاسفانع ندارم خب الان که پسرا مشکل کار وسربازی وپول دارن بنظرتون بهتر نیس من به گزینه مردای بیوه بچه دار فکر کنم ؟چون اونا بنظرم قصدشون جدیه ومیخوان بخاطر بچشونم که شده زودتر سروسامون بگیرن ولی پسرا چی ؟هرروز بایکی دوستن وچون شرایط ندارن همش دروغ ووعده واینکه معلوم نیس خونوادشون قبول کنه ونکنه 1402/01/04 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8938 خب بچه داری هم سخته وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
سانازش عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1383 نه😐 ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....) دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
سارامامانملورین عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 5157 والا بد میگی مرد طلاقی بچه دار یعنی تضمین بدبختی واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8314 😐😐😐مرد بیوه بچه دار؟؟؟الان مشکلت دقیقا چیه که میخوای به انجام دادن این مصیبت فکر کنی؟ میخ داره خونتون؟ آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
arezoo6969 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 4829 والا بد میگی مرد طلاقی بچه دار یعنی تضمین بدبختی خب واقعا دیگه کسی نمیاد خب همهچی واقعا به بازی گرفته میشه اینروزا هیچکس بگیر نیس
سارامامانملورین عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 5157 خب واقعا دیگه کسی نمیاد خب همهچی واقعا به بازی گرفته میشه اینروزا هیچکس بگیر نیس مجردی وارامش بهتر از بدبختیه وتنشه اخه ازدواج به هر قیمتی چه فایده داره واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست