2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

59 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها دوست پسرم یهو ازدواج کرد و رفت. انقد دلم شکسته که بعد شش ماه که رفته کلمب خوب نشدم. بیشتر وقتها دعا می کنم خوشبخت نشه. زنش خوب نباشه و یهو ولش کنه دلشو بشکنه همونجور که دل منو شکست. 😪 لطفا ملامتم نکنید چون فک می کنم تنها چیزی که می تونه تسکینم بده اینه که خبر بد بودن زندگیشو بشنوم.

یعنی اصلا منو یادش رفته. حتی فکر نمی کنه بهم؟ مگه میشه. پس چرا من گاهی دلتنگ میشم 😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توام انتقام بگیر. برو ازدواج کن خوشبخت شو.

بعضی از پسرا هنوزم که هنوزه ازدواجشون دست خودشون نیست دست مادرشونه.

بنظرم توام فراموشش کن برو دنبال خوشبختی خودت یه کیس خوب پیدا کن ازدواج کن

چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه
از پیش تو یهویی رفت ولی فکر نکنم ازدواجش یهویی باشه از قبل کسی و داشته همون بهتر همچین آدمی تو زندگی ...

چند ماه بعد ازدواجش بهم زنگ می زد. ولی یهو دیگه زنگ نزد. 

توام انتقام بگیر. برو ازدواج کن خوشبخت شو. بعضی از پسرا هنوزم که هنوزه ازدواجشون دست خودشون نیست دس ...

قبلا یه بار ازدواج کرده بود. بعد ده سال دوباره ازدواج کرد. من همیشه بودم تو این ده سال ولی اون........ 

یعنی چی اونوقت اگه این دعا رو در حق تو کنن راضیی میشی 

بدون قسمت تو نبوده شاید اگه باهاش ازدواج میکردی خوشبخت نمیشدی

من یکی از پسرهای فامیل عاشق یه دختری بود در حق خودکشی و این حرفهارفت خواسگاریش چند بار بهش ندادن خیلی افسرده و داغون شده بود شدید خلاصه بعد از یه مدت با زندگی کنار اومد و....

الان از جایی خبر دار شده همون دختری که دیونش بود با شوهر و ۲تا بچه دور از چش شوهرش داره تن فروشی میکنه

همیشه یادت باشه هر اتفاقی بدون حکمت نیست

یعنی چی اونوقت اگه این دعا رو در حق تو کنن راضیی میشی  بدون قسمت تو نبوده شاید اگه باهاش ازدوا ...

اون دل منو سوزوند. رفت با یکی دیگه. گفتم چرا. گفت چون ما نمی تونستیم ازدواج کنیم. چون زن سابقش با ما رفت و آمد داره. من چهار ماه حالم بد بود. الان که این همه گذشته بازم حالم کامل خوب نیست. اون باید تقاص بده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز