2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بی محبتی و بدی زیاد دیدم افسرده شدم😄ان شاءالله.اشپزیم خوب نیست درسته😅بنظرت خود ازدواجم دو سه س ...

خیلی خوشبخت میشی چقد حسود دوراطرافته کینه نداشته باش فراموش، کنی بدی که درحقت کردن خدا هزار برابرخوبی خوشبختی بهت میده 

اره دقیقا خودمم حس میکنم. میشه بگید کی ازدواج میکنم؟ با این یان

یکی دوسال دیگه ولی با غریبه ازدواج میکنی این فامیل خیلی دیر دست به کار میشه انگار خجالتیه یا فعلا موقعیت نداره

خیلی خوشبخت میشی چقد حسود دوراطرافته کینه نداشته باش فراموش، کنی بدی که درحقت کردن خدا هزار برابرخوب ...

ب امیدخدا.حتما😊التماس دعا دارم گلم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
ب امیدخدا.حتما😊التماس دعا دارم گلم

ان شاالله بهترین ها تو این سال واست رقم بخوره ناامید نباش تو لایق بهترین ها هستی چون حقته تواین زندگی خوشبخت بشی چون خیلی زحمت کشیدی

ان شاالله بهترین ها تو این سال واست رقم بخوره ناامید نباش تو لایق بهترین ها هستی چون حقته تواین زندگ ...

بوس مهربون😁❤برات صلوات میفرستم حتما.انرژی مثبتت عالیه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
دوستی مشترکمو تمام ی جوری شدن حس میکنم میخان ب هم بریزن بینمو  همش بم میگن هوله ولی خودم حس نمک ...

چرا هرچی میشه به بقیه میگی سفره دلتو واسه همه باز نکن حرف تو دهنت نمیمونه راز نگه دار باش