roza_asalii23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 301 عنوان امنیت زیست محیطی یعنی چی؟لطفا کمکم کنین 56 بازدید | 3 پست میشه این جمله رو ی توضیحی بدین بهم؟میگه کشور ایران در برنامه ریزی و مدیریت پنج چالش زیست محیطی که شامل آلودگی هوا و فرسایش و ... است دچار بحران امنیت زیست محیطی شدهاین بحران امنیت زیست محیطی یعنی چی؟ رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه! 1402/01/04 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناردانه1313 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 155 یعنی منابع طبیعی و محیط زیست ما در شرف نابودی قرار داره و زمین ما روز به روز غیر قابل زیستن میشه و زمین ها ی کشاورزی و منابع آب در حال نابودی هستند و دیگه امنیت غذایی نخواهیم داشت
roza_asalii23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 301 یعنی منابع طبیعی و محیط زیست ما در شرف نابودی قرار داره و زمین ما روز به روز غیر قابل زیستن میشه و ز ... خیلی ممنونم عزیزدلم رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!