2777
2789
عنوان

منو نمی‌خواد 😊😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خودتو دوس نداری😑یکی بهت هم چین فحشی بده جرش نمیدی?بروبر  بهش نگا میکنی?حالا این حرف زشتو کسی ک ی زمانی فک کردی دوست داره زده بهت،پس بندازش قاطی باقالیبره گم ش ،مردی ک اینجوری حرف بزنه نباید دوسش داشته باشی ،لجنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام . 

وقتتون بخیر .

درک کردن این موضوع واقعا بر همگان واضح نیست یه سری رو هوا میان میگن ولش و ‌.....

متاسفانه پسرایی که میان دوست میشن قول ازدواج میدن عوضی اند بی پدر مادرا دختره رو تا عقد میبرن قبلش چشماشون یکیرو میبینه عین سگ دله میوفتن دنبال اون . 

دختر روحیه اش احساسی و احساسش به طرف مقابله ولی مرد نره جنسی فکرش ففط 

چندسالته گلم؟

ببین هیچکس

تاکید میکنم هیچکس ارزش خراب کردن حالت رو نداره

بهت توهین کزد؟

بهش میگفتی کافر همه را به کیش خود پندارد.

حتما خانوادت رو دیدی فکرکردی مثل خانوادتم بعدم بلاک

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
پس چرا همچین فحشی رو داده؟علت جداییتون چی بود؟؟تو کات کردی که سوخته؟

فک کنم ازین حرفا ک نباشی هستن زده 

یا اسی گفته ک چمیدونم ازه مهم نیستی 

اونم سوخته رفته گفته

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
چندسالته گلم؟ ببین هیچکس تاکید میکنم هیچکس ارزش خراب کردن حالت رو نداره بهت توهین کزد؟ بهش میگفت ...

دقیقا هیچ کس ارزشش رو نداره . من فقط حرصم میگیره نه به باره نه به داره لنقدد دل میبندین به طرف که اینجور از رفتنش حرص بخورید و از حرفش عصبی بشید .

چندسالته گلم؟ ببین هیچکس تاکید میکنم هیچکس ارزش خراب کردن حالت رو نداره بهت توهین کزد؟ بهش میگفت ...

۱۶

بعد از رفبقش پرسیدم گفت میخواست ازش متنفر بشی

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

فک کنم ازین حرفا ک نباشی هستن زده  یا اسی گفته ک چمیدونم ازه مهم نیستی  اونم سوخته رفته ...

نه من آمدم التماسش کردم گفتم بزار ببینمت من میخوامت اونم نمدوم چرا اینو زد

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

خانواده ش زنگ میزدن فهش مبدادن بزار ببینم دارم اسکرین پیامش هم ننه ش پیام مبداد هم زنگ می‌زد تهدید می‌کرد