2777
2789

من امثال دوازدهم ام خرداد امتحان نهایی دارم از اون جایی که اهمیت زیادی داره ممکنه نتونم درس هایی که ضعیف ام نمره بالای۱۹بیارم و چون فقط یک بار هم فرصت ترمیم معدل هیت

اگر خرداد شرکت نکنم می تونم به جاش یه بار دبگه شرکت کنم مثلا تابستون و دوباره ترمیم هم انجام بدم ؟

خرداد حتما باید شرکت کنی 

مگه میشه دانش آموز مدرسه نره امتحانو ؟ اونم نهایی 

باز بپرسم از مشاور 

از من می‌شنوی همین خرداد و تلاش کن نمره بالا بیاری 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که دوازدهمی که ترمیم نیست که امتحانات پایان ترمته ندی مردود میشی و دوازدهمی های امسال دیگه حق شر ...

جدی یعنی حتی خرداد هم بدم بازم نمی تونم ترمیم کنم?

جدی یعنی حتی خرداد هم بدم بازم نمی تونم ترمیم کنم?

طبق مصوبه دوازدهمی های امسال دیگه نمیتونن ترمیم شرکت کنن اصلا کل بچه هایی که از این به بعد دیپلم میگیرن که شاید این مصوبه عوض بشه ولی شما در نظر بگیر عوض نمیشه 

بعدم شما که هدفت کنکور سال اینده هست میتونی تمام تمرکزتو بزاری برای نهایی ها

دانشجو حسابداری👩‍🎓
طبق مصوبه دوازدهمی های امسال دیگه نمیتونن ترمیم شرکت کنن اصلا کل بچه هایی که از این به بعد دیپلم میگ ...

شت من نمی دونستم دوره می های امثال نمی تونم ترمیم بزنن 🤦🏻‍♀️