2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سوالت کلی هست🫠

من نسبت به شرایط خودم میتونم تصمیم بگیرم 

شرایط شمارو که نمیدونم 

نسبت به شرایط خودم مهاجرت نمیکنم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
خیلی سوالت کلی هست🫠 من نسبت به شرایط خودم میتونم تصمیم بگیرم  شرایط شمارو که نمیدونم  ...

شرایط مهاجرت دارم میتونم یعنی در حال انجام بودم دودل شدم ولی اگه از فزدا شروع کنم شهریور رفتم 

ازدواج هم دو دلم شدیدددددد

شرایط مهاجرت دارم میتونم یعنی در حال انجام بودم دودل شدم ولی اگه از فزدا شروع کنم شهریور رفتم  ...

میتونم بپرسم برای کجا اقدام کرده بودید؟

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
من الان ۲۹سالمه نمیدونم چکار کنم  تنها مشکلم در حال حاضر اینه نمیتونم تصمیم بگیرم

تصمیم سختیه، من 27 بودم تقریبا، درسم و طرحم تموم شد، ازدواج کردم اومدم آلمان، با توجه به شرایط فعلی وطن، راضیم از مهاجرت، البته اگه اوضاع عوض بشه و بهتر بشه، شاید برگردم، چون عاشق ایرانم، نمیدونم، البته بگم وقتی هم میام ایران بعد از دو هفته میخوام برگردم اینجا 🥴