2777
2789
نه خیلییییی همو قبول دارن  خیلی همو دوس دارن  شوهرخواهرم بهم حق میده ولی میگه شوهرت خوبی ...

هاااا حالا فهمیدم چی شده. ..تو باشوهرت به مشکل خوردی. ..خوب راس میگه طلاق آخررررین راهه مشکلتونو با حرف زدن حل کنید. حیفه زندگیت خراب میشه اگه میشه درستش کرد چرا که نه درستش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهر خواهر بزرگم همه جا میگفتم مث برادر بزرگمه ولی بعد طلاقم ی روز صبح خونشون بیدار شدم دیدم بال ...

چقدر بده هنوز به زنای طلاق گرفته اینجور نگاه می کنن؟ 

دلم گرفت پس جدا نمیشمممممممم

چقدر بده هنوز به زنای طلاق گرفته اینجور نگاه می کنن؟  دلم گرفت پس جدا نمیشمممممممم

اره بابا ایقد بد نگاه میکنن خواهر من بهم میگفت دست دوم شدی و بعدش ایقد بهم پیشنهاد دادن از اساتید بگیر تا غریبه

منم شوهر خواهر بزرگم همه جا میگفتم مث برادر بزرگمه ولی بعد طلاقم ی روز صبح خونشون بیدار شدم دیدم بال ...

این حرفت منو برررررد به دوران بچگیم گر چه هیچ وقت فراموش نمیکنم ولی منم مث تو ی روز صبح که از خواب بلند شدم دیدم یه نفر که مهمان خونه ی ما بود تو خواب بودم افتاد روم احمق بیشعور من بچه ده یازده ساله بودم ولی قصد تجاوز داشت به زور

چقد لاشی...اخرش چی شد

اومده بود بالای سرم آلتشو نشونم داد مادرم تو حیاط داشت حیاط رو میشست ...اون خیر ندیده بهم دست زد و تا اومدم سر و صدا کنم ازم فاصله گرفت منم با ترس و لرز رفتم با همون حالت خواب آلودگی نشستم تو حیاط کنار مادرم...

دخترا خیلی گناه دارن به غیر از این،،،  چند نفر دیگه هم قصد تجاوز داشتن بهم توی زمانهای مختلف هر کسی به طریقی به من دست دارازی میکرد ...هیچکدومشونو نمیبخشم الان که بزرگ شدم هنوز هم که هنوزه یادم نمیره و هر روز اون کارای کثیفشون یادم میاد اینش برام عذاب آوره که اونها همه از نزدیکان خودم بودن و مجبورم گاهی وقتها باهاشون  چشم تو چشم بشم البته  من با نفرت 

اومده بود بالای سرم آلتشو نشونم داد مادرم تو حیاط داشت حیاط رو میشست ...اون خیر ندیده بهم دست زد و ت ...

حالتو قشنگ میفهمم...برای منم چند مورد پیش اومده...فک کنم برای خیلی از دخترها پیش اومده...برای من همین باعث شد زود ب بلوغ برسم

حالتو قشنگ میفهمم...برای منم چند مورد پیش اومده...فک کنم برای خیلی از دخترها پیش اومده...برای من همی ...

آره منم مث تو از دوران بچگیم متنفرم هیچ حس خوبی از دوران بچگیم ندارم 

توروخدا یه فکری بحال افکارت بکن . نگرانت شدم. چقدر منفییییییییییی

نگران نباش عزیزم .نیاز به نگرانی شما نیست .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2790
2778
2791
2779
2792