2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

62 بازدید | 20 پست

سلام، ۱۷ سالمه 

دنبال هکر حرفه ای هستم

میخوام گوشی خودمو هک کنه، ۵ ماهی میشه خونوادم گوشیمو ازم گرفتن و میخوام شماره تلفن مخاطبینم یا آیدیشونو واسم پیدا کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون درس نمیخوندم و چت میکردم

بشین درستو خب بخون

اخرای سال تحصیلیه دیگه

اینجا هکر پیدا نمیکنی😂🤏🏻

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
بشین درستو خب بخون اخرای سال تحصیلیه دیگه اینجا هکر پیدا نمیکنی😂🤏🏻

آخه بدون اینکه به دوستام بگم گوشیو ازم گرفتن از فکرش نمیتونم موقع درس خوندن امروز کنم نمره هام از قبلم بدتره😖

آخه بدون اینکه به دوستام بگم گوشیو ازم گرفتن از فکرش نمیتونم موقع درس خوندن امروز کنم نمره هام از قب ...

😂😐

تمرکز بگیر 

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
چطوری 😐

چی مگه تو گوشیته؟

منی ک درس میخونم از صبح اگه گوشی برندارم تمرکز خیلی بهتری میتونم بگیرم حتی اگه روز قبلش کلی چت کرده باشم و اینا

[QUOTE=281388227]چی مگه تو گوشیته؟ منی ک درس میخونم از صبح اگه گوشی برندارم تمرکز خیلی بهتری میتونم بگیرم حتی اگه رو ...[/QUOTEدو تا از بهترین دوستام😭 میترسم از دستشون بدم یا گوشی حافظش پاک بشه یا ...

[QUOTE=281388227]چی مگه تو گوشیته؟ منی ک درس میخونم از صبح اگه گوشی برندارم تمرکز خیلی بهتری میتونم ...

اگه دوستات مجازین نترس از دستشون نمیدی

بشین درستو بخون بعدش گوشیو ک بهت دادن جریانو بهشون بگو

حافظه گوشیتم پاک نمیشه

اگه دوستات مجازین نترس از دستشون نمیدی بشین درستو بخون بعدش گوشیو ک بهت دادن جریانو بهشون بگو حافظ ...

اره مجازین

مطمعنی؟ ینی گوشی به مدت زیاد خاموش باشه حافظه اش ریست نمیشه ؟ همه چی و میاره بالا حتی اگه یک سالم بگذره؟

اره مجازین مطمعنی؟ ینی گوشی به مدت زیاد خاموش باشه حافظه اش ریست نمیشه ؟ همه چی و میاره بالا حتی اگ ...

جز دیلیت اکانت هیچ جوره دوستاتو از دست نمیدی😂🤝🏻

خیر حافظه گوشی با این چیزا پاک نمیشه

جز دیلیت اکانت هیچ جوره دوستاتو از دست نمیدی😂🤝🏻 خیر حافظه گوشی با این چیزا پاک نمیشه

واییی خداروشکرررر بخدا داشتم دق میکردم شبا نصف شب بیدار میشدم اخه اونا تنها دوستایی هستن که باهاشون خیلی صمیمیم😢 خیلی ممنون عزیزم تو هم تجربه این و داری که گوشیتو گرفته باشن؟

واییی خداروشکرررر بخدا داشتم دق میکردم شبا نصف شب بیدار میشدم اخه اونا تنها دوستایی هستن که باهاشون ...

فوقش اونا نشد دوست بهتر پیدا میکنی😐😂

نه به منو گوشیم کاری ندارن😔😂