2777
2789
عنوان

اسم دخترم

274 بازدید | 30 پست

بچه هاع اسم دخترم ✓نورا✓است بعد خانوادیه شوهرم بهش میگن نوری منم اصلا دوس ندارم هزارباره بهشون گفتم اسم بچه منو درست بگین ولی تو کتشون نمیره حالا چیکار کنم که دیگه اسمشو درس بگن

دیروز خواهر شوهرم گفت نوری نوری بعد دخترش باهاش دعواش شد گفتم اسمشو درست بگو بعد دوباره همونو گفت گفتم نورا خیلی راحتره که تا نوری بعد اون یکی ابجیش من باهاش حرف نمیزنم به دختر خواهرش گفت اسم عمیه خودتم نوریه گفتم اسم بچم نوراس درس اسم بچمو بگین یه چی بگین دوباره بد صداش زدن بهشون بگم که دیه چیزی نگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بیشعورا از کدوم طویله ای در اومدن🤕 چقدر متنفرم اسم کسیو بد تلفظ کنن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بی اعتناییی

نقطه ضعفتو فهمیدن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بی توجهی بهترین راه حله

میبینن حرص میخوری بدتر میکنن

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

نفهمن دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

با همچین آدمایی نمیشه حرف زد که کاری درست بشه

بی اعتنا باش گلم 

اسم پسر منم آرشان هست خانواده شوهرم خصوصا مادرشوهرم بهش میگه آرو

😡 من اوایل ترکر میدادم الان بی توجه ام ولی پسرم خودش بدش میاد یکم دیگه بزرگتر بشه خودش تذکر میده یا محلشون نمیده تا آدم بشن

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!