2777
2789
عنوان

شنوایی نوزاد

265 بازدید | 14 پست

خانما تست شنوایی سنجی نوزادم در روز تولد در بیمارستان منفی بوده گفتن بخاطر مایع تو گوشش دو هفته دیگه بیار

این هفته میبرمش ولی واکنش به صدا نداره هنوز

طبیعیه؟ نوزاد دو هفته ای به صدا واکنش داره؟ مثلا کنارش صدا بلند باشه یا دست بزنم کنارش هیچی هیچی 

خیلی نگرانم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه اصلا

خب گلم ببرش حتما دکتر نگران نباش  ایشالله چیزی نیست  بچه معمولا از اول به صدا واکنش  دارن  مثلا تو همون بیمارستان من دخترم خوابید  هم تختی بچش گریه کرد بچه من پرید از خواب و گریه کرد  

خب گلم ببرش حتما دکتر نگران نباش  ایشالله چیزی نیست  بچه معمولا از اول به صدا واکنش  ...

عزیزم همون شب که تاپیک زدم خدا شکر برا اولین بار به صدا واکنش داد