2777
2789
عنوان

همه بیاییدددد

80 بازدید | 14 پست

سلام با 15 میلیون تومان چقدر سود میدن در ماه؟ کدوم بانک؟ یا اینکه چی بخرم که پولم پس انداز بشه؟ 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

مامانِ من ۱۵ میلیون تو بانک مسکن گذاشته ماهی ۲۵۰ ‌‌..

ولی بنظرم هر روز که ارزش پول ملی میاد پایین و قیمت طلا و سکه میره بالا طلا بخری بهتر باشه‌.

میخوام انقده دلار بسازم که بپیوندم به قشر سیر زمین ‌!

به نظرم سود زیادی نمیشه عزیزم، فکر میکنم ۱۵۰ تومن

به نظرم سکه یا طلای بدون اجرت بخر

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانِ من ۱۵ میلیون تو بانک مسکن گذاشته ماهی ۲۵۰ ‌‌.. ولی بنظرم هر روز که ارزش پول ملی میاد پا ...

ممنون عزیزم، اینم حقوق و عیدیمه، کلی بابتش سَتمه خوردم، عید هم هیچی نخریدم نه لباسی نه چیزی، پس انداز هم ندارم، گفتم ببینم بهترین پس انداز چیه باهاش، ممنون تزت

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
به نظرم سود زیادی نمیشه عزیزم، فکر میکنم ۱۵۰ تومن به نظرم سکه یا طلای بدون اجرت بخر

طلای بدون اجرت، یعنی دست دوم؟ بعد موقع فردش سودی هم دارن عزیزم

طلای بدون اجرت، یعنی دست دوم؟ بعد موقع فردش سودی هم دارن عزیزم

اره گلم یعنی دست دوم. آره دیگه؛ ببین طلا که بالا بره، سود میکنی بااین امتیاز که پول ساخت ندادی

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
اره گلم یعنی دست دوم. آره دیگه؛ ببین طلا که بالا بره، سود میکنی بااین امتیاز که پول ساخت ندادی

اهان ممنون از لطفت مهربون

اهان ممنون از لطفت مهربون

قربونت گلم. اگر امکان سرمایه گذاری تو یه کار رو هم داشته باشی، عالیه. مثلا پرورش شترمرغ یا قارچ یا گل و گیاه یا پوشاک یا چیز دیگه ای که بتونی پولت رو بدی تا باهاش برات کارکنن و تو سود و زیانش باهاشون شریک بشی که غالبا هم سوده؛ البته باید شخص مطمئنی رو پیدا کنی یا بشناسی.

قربونت گلم. اگر امکان سرمایه گذاری تو یه کار رو هم داشته باشی، عالیه. مثلا پرورش شترمرغ یا قارچ یا گ ...

ممنون عزیزم، میترسم، قبلا پولمون رو خوردن و اطراف ادم مطمئن ندارم و گرنه راه حلتون عالیه

ممنون عزیزم، اینم حقوق و عیدیمه، کلی بابتش سَتمه خوردم، عید هم هیچی نخریدم نه لباسی نه چیزی، پس اندا ...

طلا بدون عجرت بخر بانک نذار ارزش پولت پایین میاد چون براش اذیت هم شدی حیفه طلا بهترین گزینه س

ممنون عزیزم، میترسم، قبلا پولمون رو خوردن و اطراف ادم مطمئن ندارم و گرنه راه حلتون عالیه

ان شاءالله هر کاری میکنی، عایدی حلال و فراوون برات داشته باشه عزیزم 

طلا بدون عجرت بخر بانک نذار ارزش پولت پایین میاد چون براش اذیت هم شدی حیفه طلا بهترین گزینه س

ممنون عزیزم حتما همینکار رو میکنم

ان شاءالله هر کاری میکنی، عایدی حلال و فراوون برات داشته باشه عزیزم 

ممنونم مهربون، عاقبتت بخیر

فدات عزیزم، ممنونم، الهی آمین و همچنین    

قربون محبتت