2777
2789
فکر کنم به رعایت قواعد فارسی زیاد علاقه ای ندارید حرف اضافه و حرف ربط و ... بعضی جمله هاتون واقعا ...

شما متوجه این با شعور کافیه ! دیگه ریپلای نزن که حوصله تو رو واقعا ندارم

🍃اول خدا،آخرم خدا 🍃

خیلی زود عیدی جمع شده واسش😐💔

ما هنوز هیچ جا نرفتیم🤞😐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا مزد دستش زیاده 

اگه فقط برا پس اندازه می تو نید طلا کهنه هم بخرید که اجرت نداره

می تونید باهاش دلار یا دینار عربی بگیرید

فقط نزارید بمونه بانک بی ارزش میشه فردا چون اگه بمونه بعد ها باهاش هیچی نمی‌تونید بخرید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
شما متوجه این با شعور کافیه ! دیگه ریپلای نزن که حوصله تو رو واقعا ندارم

اتفاقا منم علاقه ای به همکلامی با ادمای پرتوقع یک جانبه ندارم ...

باز خوبه این دفعه چند تا حرف ربط استفاده کرده بودی ...

ریپ بزنی واسه خودت زدی

نمیخونمت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊