سلام مامانا راهنماییم کنید لطفاً. پسرم ۴سال و ۴ماهشه ، چند روز پیش میگفت دندونم پرده لثش ورم کرده بود میخواد دندون در بیاره .تب داشت که استامنیفن دادم . خوب شد بعدش یکی دو روز بالا آورد یکبار میگفت دلم درده اصلا از غذا افتاده اسهال هم شد . هرچی میدم در حد یکی دو لقمه میخوره . امروز میخوام ببرمش دکتر ببینم درمانگاه بازه. کسی تجربه داره راهنمایی کنه تا عصری یا فردا که ببرمش دکتر
عزیزممگه بچه ۴ساله دندوندرمیتره؟منم پسرم همین سنه
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بله در میاره....من دخترم نزدیک ده سالش ...دندوناش هنوزم داره در میاد
وای من فکر میکردم عقبیاشو بعد ۵سالگی درمیاره غصم شد که
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.