2777
2789

من ۲۸ سالمه ... ۳ ساله ازدواج کردم ...ی پسر یساله هم  دارم 

از اول با شوهرم خوب نبودیم  ....حتی میخاستیم  جواب منفی بدیم  ک چن تا بزرگتر اومدن خیلیی حرف زدن تعریف کردن و ...دیگه یهوی قبول کردم ک انگشتر دستم کردن

تو نامزدیم خیلی بحثا داشتیم ....شوهرمم اصلا دنبال این نبود ک منو خوشحال و راضی کنه  ک بعدا  فهمیدم  منو نمیخاسته و خونوادش بزور اوردنش اینجا خاستگاری

ما حتی روز عقدمون هم قهر بودیم  ....روز خاستگاری هم خیلی دروغ گفتن  ک فقه من راضی بشم  ....بعد فهمیدم دروغ بوده

الانم خیلی مشکل داریم با هم اصلا تفاهم نداریم همو درک نمی کنیم   اون ب من میگه مشکل از تو    منم برعکس...

شوهرم اصلا محبت کردن بلد نیست  رفیق بازه  بیشتر وقتش با اوناست   شبا تا ۲  ۳   میره پیششون بازیو ....منم تنها تو خونه ن تفریحی  ن مسافرتی   یچی بخام باس چن بار زنگ بزنم پیام بوم تا بگیره یا میاد  میگه یادم رفت

تاحالا چن بار دعوا کردیم ...خونواده ها هم فهمیدن  هربارم گفته خوب میشم ولی فرقی نکرده 

امسال روز اول عید دعوای بدی کردیم  ک ب خونوادم فش داد و دوتا هم منو زد ... سر ی چیز الکی   ک دیر اماده شدم،بریم بیرون و بچم  گریه میکرد  

از اووقت خیلی عه چشم افتاده   خوشم نمیاد ازش ...تاحالا چنبار بفکر طلاق افتادم پشیمون شدم   ولی اینبار چن روزه تو فکرشم

ولی شرایطشو ندارم  .... هیچ حسی دیگ بش ندارم  

پریشب رابطه  داشتیم فقه دلم میخاس زودتر تموم بشه  ریختشو نبینم ....

نمدونم چیکار کنمممم  تاحالا خیلی دلمو شکسته ولی اینبار هیچجوره  عه فکرم در نمیاد 

😫😫😫😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا پیش مشاوره نمیری؟؟ اینجا هرکی یه حرفی میزنه بدتر گمراه میشی 

یبار  مجازی با مشاور صحبت کردم گف حضوری با شوهرت بیاین ک اونم قبول نکرد بیاد 

بشین ببین بعد طلاق چیا ممکنه پیش بیاد ایا بهتر میشه برات یا نه

😖😖😖 مخم هنگه ....فقه میدونم زندگی الانمو دوس ندارم

هر کی میشناستم  واسش درد دد میکنم میگه خیلی حیف شدی🙁