2777
2789
عنوان

عشق خوشگل من......

389 بازدید | 22 پست

سلام بجه ها من رل دارم البته رل ک نه چون هنوز بهم اعتراف نکردیم ولی در ارتباط هستیم دوستان ایشون خیلی خوشگله موهاش و ریشش و اینا کلاااا بوره و چشم سبز و اینم بگم ما تو یه گپ اشنا شدیم که اونجا همه روش کراش بودن و خلاصه اینم روزی با یکی میپرید بعد.....

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من میدونستم از این عشق در نمیاد چون خیلی دخترا جلوش بهش اعتراف میکردن اینم دیگ تو اسمون هفتم بود واسه همینم من دیگ بیخیالش شدم چون هم مغرورم هم خوشم نمیومد پیشفدم بشم

کلا فهمیدم میخاد بازیچم کنم واسه همین سفت و سخت جلوش وایسادم و جلوی دل کوفتیم رو گرفتم از همینجا پسره سوزنش گیر کرد هی اون بیشتر میومد دنبالم هی من  بیشتر میگفتم نه

چون اصلا بهش اعتمادی نبود ولی خلاصه من میرفتم تو گروه های دیگ این جاسوس میفرستاد دنبالم یا خیلی کارا میکرد که همه فهمیده بودن راستش خودمم خوشم اومده بود ولی میدوسنتم قبول کنم فقط واسه دو روزشم

خلاصه پس از یکسال پیگیری های مداوم و اینکه من میزدم تو ذوقش و باز هی اصرار داشت یه ذره پا دادم ولی بازم بهش نمیگفتم ازت خوشم میاد و اینا