2777
2789
عنوان

خواستگاری

209 بازدید | 17 پست

تا حالا سه بار یکی از آشنایان نزدیک ازم خواستگاری کرده 

گفته دوست دارم برای پسرم باشی

منم از آشنایان فقط روی این میشه حساب کنم از لحاظ همه چیز مردونگی کاری 

اما مامانم میگه نه والا دخترم باید ادامه تحصیل بده

خودم هم سر شانسم یکی می‌گذاره زبونم سریع میگم نه نه تکلیف درسم مشخص نیست همینو میگم

اما ته دلم خوشم میاد ازش 

وای میگم اون باید چراغ سبز نشون بده

ممکنه اصلا روحش خبر نداشته اینا هی میگن 

اون باید بیاد جلو که من یه چیزی بگم 

چون واقعا پسر خوب کم شده 

منم یه حسی نمه نمه ای دارم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بهت دو تا نصیحت کنم: 

۱- با فامیل وصلت نکن 

۲- عجله نکن واحساسی عمل نکن.

۳- خود پسر برای به دست آوردن تو باید تلاش کنه، نه اینکه مامانش همه کارش باشه اگر عرضه داره بیاد جلو و ابزار علاقه کنه

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

شد سه تا😁

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

منم هی گفتن درس درس 

بعد گفتن کار کار 

الانم هیچ خواستگارم از سالی ۴ یا ۵تا شدن سالی یکی دوتا  

اونم معرفی 

البته من خوشگل نیستم از اولم هر کی بود به خاطر خانواده ام میومد جلو

به نظرم با مادرت صحبت کن 

من مادرم منطقی نبود

فقط میتونم بهت دو تا نصیحت کنم:  ۱- با فامیل وصلت نکن  ۲- عجله نکن واحساسی عمل نکن. ۳- ...

دقیقن خودم به همین خاطر گفتم نه

چون شاید پسره روحش خبر نداره 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
منم هی گفتن درس درس  بعد گفتن کار کار  الانم هیچ خواستگارم از سالی ۴ یا ۵تا شدن سالی یکی ...

خدایی من باید تکلیف دانشگاهم مشخص بشه

از ازدواج فامیلی خوشم نمیاد

اما نهایتش به همین پسر میتونم فکر کنم 

اونم خودش باید بیاد جلو و بگه 

عزیزممم دوستش داری پس توام بدت نیومده😂🤍 انشاالله چیزی ک میخوای بشه برات گلی 

بدم نیومده از ازدواج فامیلی متنفرم 

اما این تو فامیل حرف اول میزنه 

در کل پسر جنم داری هست

میتونم یه روزی بهش فکر کنم

آگاتا حالا پیش نیومده جایی خلوت ببینیم که حرفی بزنه

باید اون یه چیزی بگه 

چجور پسریه ک مادرش باید براش انتخاب کنه💔😐

منم به همین خاطر گفتم نه 

میخواستم اگر میخواد 

خودش بیاد بگه 

من از ازدواج فامیلی خوشم میاد ب نظرم فرهنگ ها رسم و رسوم و خیلی چیزا یکیه از قبل روش شناخت داری . دو دروایسی و تعارف بین خانواده ها نیست.

ولی متاسفانه تو فامیل اصلا پسر مجرد نداریم 😂😂😂😂😂یا از من کوچیکترن

من از ازدواج فامیلی خوشم میاد ب نظرم فرهنگ ها رسم و رسوم و خیلی چیزا یکیه از قبل روش شناخت داری . دو ...

هی چی بگم خودم خوشم از ازدواج فامیلی نمیاد اما اگر بخوام یکی انتخاب کنم اینه 👁️

هی چی بگم خودم خوشم از ازدواج فامیلی نمیاد اما اگر بخوام یکی انتخاب کنم اینه 👁️

حسی هم بهش نداشتم اما از وقتی مامانش میگه

و در کل اخلاق رفتار و کاری بودنشمی بینم چشمم گرفته 👀👁️🤪😂