2777
2789
عنوان

ناراحتم😔💔

122 بازدید | 8 پست

یعنی میتونم بعد جدا شدن دوباره دوره ی نامزدی عروسی رو با یه مرد خوب بگذرونم 

یعنی امکان داره اون مرد بهتر از این یکی باشه؟

اگ پیر بود چی؟سنش زیاد بود چی ؟اگ بچه داشت یا مطلقه بود؟😔💔 پس من گناهم چیه؟ به کدامین گناه خدااااا؟

یعنی میشه؟ تو سن ۱۷جدا شم چندسال بعدش ازدواج کنم اونم با مجرد؟ من بقیه رو میبینم همسنامو همکلاسیامو حتی بعضیاشون بچه دار شدن ناراحت میشم پس من چرا طرفم خوب نیست ؟ منم دلم میخواد.دلم زندگی و آرامش میخواد دلم بچه میخواد یه مرد خوب 💔

چیکار کنم دیگه فکر نکنم به اینا؟ 

کاش میشد شوهرمو درست کنم فلش بزنم یه آدم دیگه بشه بتونم باهاش زندگی کنم طلاق نگیرم کاش راهی جز جدا شدن وجود داشته😭💔

کاش آنقدر خودشو وخانوادش آزارم ندن بچه ها دارم نابود میشم حتی با اینکه دورم استوری میزارن منو عذاب میدن

مشکلتون چیه اسی؟ 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سن ات خیلی کمه تو دوباره میتونی ازدواج کنی من بدبخت ۳۸ سالگی بدون بچه طلاق میکیرم چی بکم همیشه آرزو مادر شدن داشتم ولی طلاق بگیرم کی دوباره ازدواج کنم کی بچدار بشم دیکه پیر زشت شدم متنفرم از دنیا .یکیم تورخدا سعی کن طلاق نگیری خونه پدر برگشتن خیلی بدتر هست خیلی صربه میخوری من از تجربه گفتم نظر من هست خودت هرجور راحتی

مشکلتون چیه اسی؟ 

کدومشونو بگم؟

بگم با یه دختر مجرد همسنم حرف میزنه می‌خنده و براش کادو می‌بره استوری میزارن خواهراش منو بسوزونن

بگم دستشو روم بلند میکنه

بگم با حرفاشون اذیتم میکنن با احساساتم بازی میکنن

بگم الان ۱۰روزه خونه بابام یه زنگ هم نزد فقط یکبار اونم با داد و منت بهم میگه فردا میام میبرمت بهش گفتم مامانم گناه داره حالش خوب نیست تنها بزارمش بهم میگه مگ‌تو کلفتشی ولش کن 😭💔 نرفتم 

عزیزم سن ات خیلی کمه تو دوباره میتونی ازدواج کنی من بدبخت ۳۸ سالگی بدون بچه طلاق میکیرم چی بکم همیشه ...

پس چیکار کنم؟ از ناراحتی بیوفته بمیرم ؟ تا الان که ناراحتی معده گرفتم چشام ضعیف شدن اعصاب ندارم خیلی فشار عصبی رومه

[QUOTE=281347632]پس چیکار کنم؟ از ناراحتی بیوفته بمیرم ؟ تا الان که ناراحتی معده گرفتم چشام ضعیف شدن اعصاب ندارم خیلی نمیتونی بیخیال باشی بخاطر خودت بخدا کسی میشناسم هرروز شوهرش کتک میزنه بخاطر شرایط الان ۳۰ سال تحمل کرده

عزیزم  من دعا میدونم خوبه به من یبار نتیجه داد ولی جون بعدا خیلی کار به کارهای سخت دادگاه رسوندم نتونست اثر کنه ولی بخدا یکی و دوبار نتیجه داد خوبه اتشالله به تو هم اثر کن خواستی بکو بفرستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز