2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدین😄😄😄😄

221 بازدید | 24 پست

منو با اسم کوچیک صدا میزنه اخر اسمم جان میذاره

چطور بهش بفهمونم از این کار بدم میاد؟

هم دانشگاهیمه و چند باری ابراز علاقه داشته ولی من این احتمالو میدم که با خیلیا مثل من باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون من مذهبیم و اون نیست احتمالا اگه اینجوری بگم با خودش میگه واووو حالا انگار چی شده

بذار‌ هرچی میخواد بگه بگه مهم اینه تو اونجوری راحت نیستی چیزی هم گفت بگو من اینجوری راحت ترم 

اعتماد به نفست بالا باشه 

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.
بذار‌ هرچی میخواد بگه بگه مهم اینه تو اونجوری راحت نیستی چیزی هم گفت بگو من اینجوری راحت ترم  ...

اگه وقتی اینطوری بهم تکست میده هیچ ریپلای نداشته باشم ممکنه بفهمه؟

مثلا اگه گفت سارا جان بگو خانم راد هستم آقای احمدی یا گفت سارا جان بگو آقای احمدی لطفا منو با اسم ک ...

عجیبه چون فامیلی دختره فامیلی منه!😐

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk