لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان کادو | مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست کادو واسه مرد چی بگیرم عطر و ادکلن و ساعت نمیخوام میخوام خاص باشه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/04 | 12:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربری_هفتم_هستم عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1563 جر🤣🤣🤣 والا😐😂🤦♀️ کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
nirna عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1518 ایفون داره یه میلیاردی باشه مهم نیست دیگه یه میلیارد میخای هزینه کنی چرا اینجا میپرسی تشریف ببر جواهریان مظفر طلا هر چی دوست داری بخر
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 پس 207بخر😁 ماشینش فراری هست ۲۰۷بگیرم😐 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 نری بگی هنزفری بی سیم مسخرت میکنن چشم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
nirna عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1518 اسمشو بلد نیست باز میخواد بخره😐🤦♀️ همون منم این ور پاره شدم از خنده 😂
کاربری_هفتم_هستم عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1563 همون منم این ور پاره شدم از خنده 😂 😂🤦♀️ کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
saqiiiiiiiiiiiii عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 463 ماشینش فراری هست ۲۰۷بگیرم😐 اوکی کسی که ماشینش فراری هست فکرنمیکنم نیاز داشته باشه به فکر کردن که چیبخری براش،براس تور فرانسه بخر بره مسافرت
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 دیگه یه میلیارد میخای هزینه کنی چرا اینجا میپرسی تشریف ببر جواهریان مظفر طلا هر چی دوست داری بخر&nb ... عزیزم زیاد اهل طلا نیست بعد چون پسره دوست نداره خیلی سخت میپسنده نمیدونم چی بخرم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
saqiiiiiiiiiiiii عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 463 همون منم این ور پاره شدم از خنده 😂 اسم ایرپاد بلد نیس ولی ماشینشون فراریه،خدا پولو به کیا میده😁
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 نمیدونم چی بگیرم دوست داشته باشه تور سفر هم نمیتونه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
nirna عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1518 عزیزم زیاد اهل طلا نیست بعد چون پسره دوست نداره خیلی سخت میپسنده نمیدونم چی بخرم کادو دیگه همیناست که بهت گفتیم پولت بکن یه کارت هدیه بهش بده هر چی میخاد بره بخره
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اسم ایرپاد بلد نیس ولی ماشینشون فراریه،خدا پولو به کیا میده😁 ببخشید گفتم هندزفری بعد مگه همه چی پوله💔😔 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 کادو دیگه همیناست که بهت گفتیم پولت بکن یه کارت هدیه بهش بده هر چی میخاد بره بخره پیشنهاد خوبیه مرسی عزیزم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
saqiiiiiiiiiiiii عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 463 ببخشید گفتم هندزفری بعد مگه همه چی خوبه💔😔 ماشین فراری بده؟😐والا ما حسرت یه سانتافه داریم🥺😂