2821
2789
عنوان

خورشت قیمه

175 بازدید | 21 پست

خانومایی که قیمه درست می کنین خیلی خوب میشه

بهم میگین مرحله ب مرحله چیکار می کنین از اولش؟

گوشت و لپه رو جدا می پزین؟

دوبار قیمه درست کردم از اول عروسیم لپه هاش مث سنگ بود شوهرم میگفت ساچمه پلو😐☹ ابروم رفت ازون ببعدم نذاشت دیگه قیمه درست کنم🤣🤣🤣🤣

الان ی مدل لپه دارم میپزم خوبه نرمه از قبلم خیس کرده بودمشون

بهم تکنیک و فن و همه چیو راجع به پخت این خورشت بگین😁😁میخوام مث قیمه نذری خوش عطر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لپه رو شب تا صبح خیس میکنم

بعدش جدا میپزمش تقریبا پخته بشه

بعد یه ساعت آخر با لیمو عمانی و عصاره گوشت اضافه میکنم 

دارچین و اینام نزدم بار اول بود مقدار زیاد درست میکردم واسه مهمون خیلی خوب شد

خدایا شکرت🤲🍃

لپه رو جدا یه جوش بده که بوی لپه ازبین بره.

پیازبذار سرخ بشه بعدگوشت وبعدلپه رواضاف کن تفت بده رنگ گوشت عوض بشه بهش زردچوبه وفلفل سیاه ونوک قاشق دارچین بزن گوجه ریزرنده شده بهش اضاف کن تفت بده بعدرب گوجه اضاف کن بذار خوب سرخ بشن باشعله کم به روغن که افتاد اب بریز بذار بپزه وقتی خوب پخت گوشتش نمک اضاف کن ووقتی ابش به اندازه شدوهمه چیزش کانل پخت توی تابه یه قاشق روغن بریز لیمو خشک مغز کن دونه هاشوپوستشو گرفته باشی،تفت بده امانسوزه بریز روی خورشتت یذره هم ازسیب زمینی سرخ کرده هات بریزتوی خورشتت وتوی ظرف مناسب بریزونوشجان

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من لپه رو جدا میپرم وقتی قشنگ پخته شد یه ساعت آخر ب خورشت اضافه میکنم ادویه رو هم همیشه آخر خورشت اضافه کن لیمو هم از وسط نصف کن دونه هاشو جدا کن یکی دوساعت تو آب جوش بزار یک ساعت آخر بنداز تو خورشت بجای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کن یا اگه خواستی از پودر دارچین استفاده کنی آخر خورشت اضافه کن

یه روز خوب میاد❤️
من لپه رو جدا میپرم وقتی قشنگ پخته شد یه ساعت آخر ب خورشت اضافه میکنم ادویه رو هم همیشه آخر خورشت اض ...

خوب لعاب میده اینشکلی؟

رب رو چجوری بهش میزنی؟

پس من گوشت رو با پیاز تفت بدم بپزم یکساعت اخر بهش لپه ی پخته اضافه کنم هوم؟

تایپک کامل و جامع زدم  برو توی تایپکم ببین همههه نکاتش رو هم گفتم

عزیزم گیج شدم چندبار گفتی پیاز ک سرخ شد ابنو اضافه کن و فلان

ببین گفتی پیاز و گوشت و باهم تفت میدیم و بعد مبپزیم. لپه رو هم جدا گفتی بپزیم بعد؟