2777
2789

من شوهرم 6 ماه پیش دوستاش نرفته. الان چون دوستش از تهران آمده رفتن بیرون 7تایی ناهار بخورن از ساعت 9 رفته فک کنم 5،6 بیاد. حس بدی دارم تصمیم دارم آمد کوفتش کنم. چطوری تحمل میکنی؟ 

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بره بابا گناه داره 

تو هم برو پیش دوستی خانواده ای چیزی 

یا خودتو مشغول کن 

شوهر منم الان رفت پیش دوستاش پی اس بازی کنن

روزه س وقتش میگذره 

تو خونه بیش از خد بمونه یا دل زده میشیم یا اعصابش بهم میریزه بی حوصله میشه بحث پیش میاد 

چطوری ان مگه 

از اونایی ک تانصف شب برنمیگردن، تازه ادم شدنشون اینطوریه که تا۱۲ شب بیرونن. بماند شبایی که تا ۵ نمیومدن و بیان هم مست میان

کلا افتضاح دیگ. پس سخت نگیر

I'll have a hard days but let's just do it.

من شوهرم 6 ماه پیش دوستاش نرفته. الان چون دوستش از تهران آمده رفتن بیرون 7تایی ناهار بخورن از ساعت 9 ...

وااا! 

خودتو بزار جاش 

فک کن دوستات بعد چند وقت بیان با هم برید بیرون یه دوری برنید و نهار بخورید 

بعد شوهرت غر بزنه و کوفتت کنه خوبه ؟

اتفاقا اجازه نده تو ذهنش جا بیفته زندانی و اسیره و بعد ازدواج تفریحش کم شده و فلان 

اومد ازش بپرس خوش گذشت چطور بود؟ چه خبرا ؟ چایی دم کنم ؟ چرا حالشو میخوای بد کنی دشمن ک نیس شوهرته 

وااا!  خودتو بزار جاش  فک کن دوستات بعد چند وقت بیان با هم برید بیرون یه دوری برنید و نه ...

من تنهام حوصلم سر رفته. من وقتی میرم جای دوستام ک شوهرم سرکاره. هیچوقت نشده شوهرم باشه و تنهاش بزارم برم با دوستام

من یک فمینیست هستم، کمک خواستین درخدمتم 💞💕
من تنهام حوصلم سر رفته. من وقتی میرم جای دوستام ک شوهرم سرکاره. هیچوقت نشده شوهرم باشه و تنهاش بزارم ...

حالا پیش اومده بعد این همه وقت ! نمیشه ک دوستش اومده از راه دور منتظر بمونه تو کی تنها نیستی ک اونم یه برنامه بچینه 

بچه ک نیستیم تمام وقت مراقبمون باشن اونام از زندگی شون میخوان لذت ببرن!

نظر من اینه ک حالا ک رفته اوقات خودت و اونو تلخ نکن!

میشه الان اومد دعوا راه بندازی ک شاید یکی دو روز قهر باشید و از هم عصبی باشید 

میشه بزاری حالش ک جا اومد بگی امروز تنها بودم فردا منو ببر فلان جا یا با هم باشیم یه روز خوب رقم بزنی بدون ناراحت کردن همسرت 

دیگه تصمیم با خودته عزیزم