لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان سرطان | مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 38 پست سرطان خون کسی داره میدونه چجوری خوب میشه و بعد خوش خیمش چجوری هست داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/04 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
molas عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4357 دایی من از بچگی سرطان خون داشت اما تو۱۸ سالگی کاملا خوب شد و الان۴۵ سالشه
raha_17 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 1793 تو تاپیک های قبل گفتم الان توضیحش سخته برام باید میبردید پیش دکتر قوام زاده یا بیمارستان شریعتی دوست منم همین هفته پیش مرخص شد ۱۹ سالش بود پیوند مغز و استخوان شد خداصبر بده بهت:)
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 باید میبردید پیش دکتر قوام زاده یا بیمارستان شریعتی دوست منم همین هفته پیش مرخص شد ۱۹ سالش بو ... لعنت به سرطان 😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 چه سنی هستن؟ ۲۸ داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
bati_60 عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 2029 ۲۸ سرطان خون جزء اوندسته از سرطان هاست که اسمش وحشتناکه اما درصد خوب شدنش زیادهولی راه درمان سخته اما تاثیرگذار.من خیلیا رو دیدم که داشتن و الان زندگی معمولی دارنانا تو اون تایم خیلی اضطراب و استرس داشتن و به خاطر شیمی درمانی اذیت شدن ولی الان خوب خوبن
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 سرطان خون جزء اوندسته از سرطان هاست که اسمش وحشتناکه اما درصد خوب شدنش زیاده ولی راه درمان سخته اما ... ولی داداش من رفت تنهام گذاشت داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
bati_60 عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 2029 ولی داداش من رفت تنهام گذاشت خدا رحمت کنه عزیزت روکلامی ندارم برای تسلی همچین داغیفقط خدا کمک تون کنه دلتون آروم شه عزیزم