2821
2789
عنوان

چه عید مضخرفی

225 بازدید | 12 پست

امسال مادر شوهرم فوت شده اولین عیدیه که نیست واسه همین مهمونی اینا نمیریم ماه رمضونم هست دیگه بیرونم نمیشه رفت با شوهرمم همش دعوا 12 ام سالگرد عروسیمونه میخوام اصلا نزارم کیک بخره کلا کاری کنه چون خیلی ازش ناراحتم

اره امسال عید اصلا مث هرسال نیس 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البته مزخرفه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

عید مام مضخرفه همممش تو خونه بودیم فردا ام میره سر کار شوهرم باش قهرم چون هرچی گفتم بریم بیرونم حتی ...

من شوهرم سرکار میره مستقیم میاد میره خونه مامانش البته مامانش فوت شده خواهراش اونجان زندگی برام نذاشته

من شوهرم سرکار میره مستقیم میاد میره خونه مامانش البته مامانش فوت شده خواهراش اونجان زندگی برام نذاش ...

چون اولین عید هست که مادرش نیست. برا همین ممکنه خونه مادرش مهمون بیاد خواهراش اونجا هستن 

بعد از عید به روال معمولی برمیگرده 

عید امسال دوروز اولش که هوا بارونی بود .. همسر منم روزه س بعد افطار میریم یه هوایی عوض میکنبم 

چون خودمم باردارم عید امسال جایی نرفتیم فقط خونه پدر و مادر 

البته خانواده خودم برا عیددیدنی اومدن خونم