2777
2789
عنوان

جدا شدم 💔کمک

531 بازدید | 9 پست

با اینکه سال پیش جدا شدم ولی فکر کارای مادر نامزد سابقم از ذهنم بیرون نمیرههههههه😡

صبح هنوز چشام باز نشده جلو چشمم هست 🤦‍♀️

راهکار بدید 

چجوری فراموشش کنم 😕؟؟

تاپيك نميتونم با طلاقم كنار بيامو بخون، منم نابود شدم بخاطر كاراشون، ببين كاربرا چه توصيه هايي بهم كردن

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز یه سال نشده جدا شدم اصلا بهشون فک نمیکنم به این فک کن که یه اشتباه تو زندگیت بوده که الان تم ...

اطرافيانش كاري كردن كه ناراحتت كنن؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اطرافيانش كاري كردن كه ناراحتت كنن؟

زیااااد هرکاری از دستشون برمیومد کردن انقده ظلم کردن که باید جهان دیگه ای باشه که سزای کاراشونو ببینن ولی خب آدمایی که اونهمه بد بودن به چیشون باید فک کرد؟!!

من هنوز یه سال نشده جدا شدم اصلا بهشون فک نمیکنم به این فک کن که یه اشتباه تو زندگیت بوده که الان تم ...

آره به اینم فکر میکننم 

ولی هر چی از ذهنم میندازمش بیرون اینقدر عمیق زده که بازم یادم میفته 

زیااااد هرکاری از دستشون برمیومد کردن انقده ظلم کردن که باید جهان دیگه ای باشه که سزای کاراشونو ببین ...

چطور میتونن این کارارو بکنن 

حالا اگه آدم خودشم بدی کنه آره ولی وقتی یکی محبت میکنه و احترام میزاره 

چرا اینجوری جواب میدن!

به کجا داریم میریم