2777
2789
عنوان

عقدیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 35 پست
ببین پارسال منم عقد بودم هیچی برام عیدی نیاوردن، به شوهرمم که گفتم پررو گفت شما باید برا من میاوردین ...

یهدچیز دیگه سعی کن تحت تاثیر حرفای مامانت نباشی و خودتو مقایسه با دیکران نکنی. چون ارامش و اعصابت بهم میریزه.

ببخشیدا گور پدرشون به هیچ جات نباشه این رفتارا. وقتی عروسی کردی این حواشی تموم میشه 

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

عزیزم منو نامزدم دوریم از هم پارسال 2،3 روز بعد عید اومدن 2 روز موندن خونمون طلا اوردن و بعدم رفتیم بازار ک خرید کنیم ولی من چیزی نخریدم گفتم لازم ندارم (رسم گوشت و اجیل و.این چیزا نداریم). امسالم هنوز نیومده و تنها میاد خیلی نباید سخت گرفت 

درمورد تبریک هم ک شما اول باید زنگ میزدی چون کوچیک تری ولی کار اونا هم جالب نیس حداقل ی زنگ میزدن تعارف میکردن بهتون بریم خونشون

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم نامزده براش عیدی بردیم،مانتو،شلوار،کیف.........کل لباسای بیرون و خونگی ،یه النگو از النگوهای خودش،شیرینی،آجیل،شکلات،دونوع غذا درست کردیم،ماهی پلو و چلو مرغ،سبزه،هفتسین 

حتی سال تحویل برادرم کنار نامزدش بود،خواهرشوهرم هم نامزده برای ایشون هم همینارو آوردن،الان دوساله هر دوسالشم آوردن

برا منکه هیچ سالی هیچی نیاوردن ،حتی به سوال هم نپرسیدن رسم دارید ندارید؟!!اما واسه دخترا خودشون همه چیز آوردن ،امسالم واسه این دخترشون که عقده،دو‌سه مدل طلا ،سه چهار سینی بزرگ شیرینی و بافلوا و میوه اعلا ،تو ظرف نقره هفت سین و ظرفا هم واسه عروس خانم هدیه! چند سینی لباس و کفش که من اصلا توشو ندیدم از بس حرصم گرفته بود از اینهمه تفاوت ،یه عالمه گل ،عیدی جواهر جدا از طرف همسر ،عیدی جدا طلا از طرف پدر مادر داماد ،عیدی جدا از طرف برادر خواهرا داماد که نمی‌دونم چی بود از شدت دقمرگی!! 

جالبه برا همه چی برا دخترشون رسم دارن ،برای عروسشون رسم نداشتن ،،منکه ناراحت شدم با اینکه ده سال میگذره از عقد و ازدواج ما 

برا همین حتما اعتراضتو بگو ،،،چون اون لحظه هم مهم نباشه ،بعدا غصه میخوری بخاطر اینکه ارزشی قائل نشدن