2777
2789
عنوان

مشهدیا من اومدم 🤪

269 بازدید | 24 پست

بچه ها من اومدم مشهد خر چی جای خوشگل بلدین بگید این چند روز برم 

به جز حرم و موزه نادری و فردوسی و پارک مینیاتوری و باغ پرندگان اینا رو سری پیش رفتم حرمم که هر روز میرم بازم جای خوشگل هست بگید 

📣📣📣📣 میخوام نذر کنم زود زود امام رضا بهم یه دختر خیلی خوشگل بده به نظرتون چه نذری کنم ؟ چیزی به وهنم نمیرسه

برو پیش خاله‌م. اونجا زندگی میکنه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات هتل گرفتیم

😍مشکلی نیس...بهش سربزن. عالیه خاله‌م

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

نذر کن حرم اقا نماز اماجواد بخونی من با این نذر بچه دارشدم البته جنسیتش‌ مهم نبود ، طرقبه شاندیز طرق ...

جنسبتش برا منم مهم نیست ولی به دلم افتاده یه دختر میارم زود زود 

موج های ابی  طرقبه وکیل اباد اخلمک شاندیز چاله دره  دیدنی زیادداره مشهد

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
هوا از تهران خیلی بهتره حتما اگه قابل باشم

ما تو اهواز هوا عالیه الان .    یماه دیگه جهنم میشه