2777
2789
عنوان

ابله مرغون

92 بازدید | 6 پست

خانوما ابله مرغون سرایتش چجوریاس؟؟؟بچه کوچیک هم میگیره؟؟اگه طرف تازه بخاد بگیره چی بازم میتونه انتقال دهنده باشه؟؟؟اگه ی هفته گذشته باشه چی؟؟؟

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

دختر من یه ماه پیش دراورده تو پیش دبستانی خیلی اذیت شد یه هفته بعد شوهرم دراورد چقد اذیت شد. فقط بری دکتر هم پماد و شربت قرص میده. تا یه هفته خیلی اذیت میشی

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من یه ماه پیش دراورده تو پیش دبستانی خیلی اذیت شد یه هفته بعد شوهرم دراورد چقد اذیت شد. فقط بری ...

وووای خدا کنه بچم نگیره فقط

خودم قبلن گرفتم

فقط نگران بچمم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
اره من بچگیم داداشم ابله گرفت به هممون انتقال داد فک کنم ۴،۵ سالم بود 

بچم ی سالشه

بخدا ظلمه بگیره تازه عفونت گوشش خوب شده🥲🥺

وووای خدا کنه بچم نگیره فقط خودم قبلن گرفتم فقط نگران بچمم

اره حواست بهش باشه منم بچگی گرفتم دیگ نگرفتم .خیلی بده بخدا دختر من هلاک شد بیچاره چقد اذیت شد

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️