2777
2789

توروخدا بگید کی تموم میشه 

شیر خشک میخورن.40روزشونه

نه توی گهواره آروم میگیرن نه با صدای سشوار و...

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم اصلا سوشوارو گوشی وتی وی.. براشون نزار که اروم بشن.مخربترین مواردن. یاد خودم افتادم که چقد سوشوار گذاشتم و ... الان بچم بی بی دیجیتال هست.

درکت میکنم عمیقا بچه من تقریبا ۲ ماهگی آروم شد.ان شاالله به زودی خوابشون تنظیم میشه و خستگی از تنت میاد بیرون

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

هر چی بزرگتر بشن بهتر میشن صدای سشوار هود جارو برقی دانلود کن  تحمل و صبر

عزیزم اصلااین صداها خوب نیستن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سلام گلم اصلا سوشوارو گوشی وتی وی.. براشون نزار که اروم بشن.مخربترین مواردن. یاد خودم افتادم که چقد ...

بی بی دیجیتال یعنی چی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الهی...خیلی سخته من یه دونه بچه دارم اونهمه بی خوابی کشیدم چه برسه به دوقلو خدا کمکت کنه الهی 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بی بی دیجیتال یعنی چی

یعنی شبه اوتیسم. با مجازی و دیجیتال بچه یه علائم خاص شبیه اوتیسم پیدامیکنه. بچه من به شدت تلویزیون دید وگوشی متاسفانه.الان تحت درمانه دعاش کن لطفا🙏🌺

عزیزم اصلااین صداها خوب نیستن

مثل صدای داخل رحم مادرن

چرا خوب نیستن؟ تو گوشش فرو نمیکنه که 

دان میکنه بغل دستش میذاره بچه هم رو پاشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
یعنی یا اون صدا ها اروم میشن؟؟؟ 

عزیزم این صداها اصلاخوب نیستن واثار مخربی روی مغز بچه دارن