لنباوبتبعتد مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 عنوان به وقت دلتنگی .... | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست ۲ ساله جدا شدیم متاسفانه نتونستم فراموشش کنم هیچ احد الناسی هم به دلم نبود قلبم نمیدونم اصن بی حسه یا نه تو وضعیت سر درگمیمزده بود به سرم تو اینستا یا وات بهش پیم بدم تو تل بلاکم... 1402/01/04 | 05:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لنباوبتبعتد مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 منم مث تو ی سالو نیمه رفته و خیلی بد تموم کردیم نتونستم فراموش کنم . با هر کی هم میخام اوکی شم ۲ یا ... بلاک کردین همو؟کاش برگرده میفهمم حستو منم اصلا نمیتونم ۲ ساله با کسی اوکی شم ؛خب خودت نمیشه پیش قدم بشی؟
لنباوبتبعتد مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 اره عزیزم از همه جا من با خط دیگه ام پیام دادم بهش تلگرام حرمت بینتون هم از بین رفته بود؟ینی حرفایی رو زدین بهم که نباید میگفتین؟آخه ما حرمت بینمون ازبین رفته نمیدونم چیکار کنم
saraazar عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3208 حرمت بینتون هم از بین رفته بود؟ ینی حرفایی رو زدین بهم که نباید میگفتین؟آخه ما حرمت بینمون ازبین رف ... اره خیلی هم زیاد
لنباوبتبعتد مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 اره خیلی هم زیاد حرفای تورو شنیدم امید گرفتم من منتظرم تولدش بشه تگش کنم زیر یه پستی تو اینستا تبریک بگم به نظرت ایده خوبیه؟اصلا جرات نمیکنممستقیم پیامبدم بهش
saraazar عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3208 حرفای تورو شنیدم امید گرفتم من منتظرم تولدش بشه تگش کنم زیر یه پستی تو اینستا تبریک بگم به نظ ... من جراتم زیاد بود و اونم عصبی بود ولی دوستم داشت البته هرچی بگذره ارومتر شه پیام بدی بهتره
لنباوبتبعتد مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 من جراتم زیاد بود و اونم عصبی بود ولی دوستم داشت البته هرچی بگذره ارومتر شه پیام بدی بهتره واسه من ۲ سال شده البته من بعد کات پیم دادم بش بعد ۱ هقته گفتم عصبانیتش خوابیده زد بلاکم کرد بعد ۸ ماه خودش پیم داد من عصبی بودم باز همه چیو خراب کردم دیدم حق به جانبه و عذرخواهی نمیکنه
saraazar عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3208 واسه من ۲ سال شده البته من بعد کات پیم دادم بش بعد ۱ هقته گفتم عصبانیتش خوابیده زد بلاکم کرد& ... بعد دوسال هنوز تو فکرشی
لنباوبتبعتد مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 3735 بعد دوسال هنوز تو فکرشی اره چونکه دیگه بعد اون هرچی آدم لاشی بود اومد سر راهم که اصلا درکم نمیکردن رابطم با اون خیلی خوب بود همو دوست داشتیم من بچه بازی دراوردم جدا شدیم نمیگم فقط من مقصر بودم اونم مقصر بود ولی تا اونجایی که میدونم اونم کسی تو زندگیش نیست