2777
2789
عنوان

به وقت دلتنگی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
منم مث تو ی سالو نیمه رفته و خیلی بد تموم کردیم نتونستم فراموش کنم . با هر کی هم میخام اوکی شم ۲ یا ...

بلاک کردین همو؟

کاش برگرده میفهمم حستو منم اصلا نمیتونم ۲ ساله با کسی اوکی شم ؛خب خودت نمیشه پیش قدم بشی؟

اره عزیزم از همه جا من با خط دیگه ام پیام دادم بهش تلگرام

حرمت بینتون هم از بین رفته بود؟

ینی حرفایی رو زدین بهم که نباید میگفتین؟آخه ما حرمت بینمون ازبین رفته نمیدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفای تورو شنیدم امید گرفتم  من منتظرم تولدش بشه تگش کنم زیر یه پستی تو اینستا تبریک بگم به نظ ...

من جراتم زیاد بود و اونم عصبی بود ولی دوستم داشت  البته هرچی بگذره ارومتر شه پیام بدی بهتره

من جراتم زیاد بود و اونم عصبی بود ولی دوستم داشت  البته هرچی بگذره ارومتر شه پیام بدی بهتره

واسه من ۲ سال شده 

البته من بعد کات پیم دادم بش بعد ۱ هقته گفتم عصبانیتش خوابیده زد بلاکم کرد 

بعد ۸ ماه خودش پیم داد من عصبی بودم باز همه چیو خراب کردم دیدم حق به جانبه و عذرخواهی نمیکنه 

بعد دوسال هنوز تو فکرشی

اره چونکه دیگه بعد اون هرچی آدم لاشی بود اومد سر راهم که اصلا درکم نمیکردن 

رابطم با اون‌ خیلی خوب بود همو دوست داشتیم 

من بچه بازی دراوردم جدا شدیم نمیگم فقط من مقصر بودم اونم مقصر بود 

ولی تا اونجایی که میدونم اونم کسی تو زندگیش نیست