2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

864 بازدید | 33 پست

از وقتی که تاپیک این خانم و تاپیکش قبلیش رو خوندم از خدا شرمنده ام

با خودم میگم ببین کاربرها چه مشکلاتی دارن اونوقت تو داری بخاطری بیماریت که درمان داره اینجوری ناشکری میکنی

خدایا غلط کردم منو ببخش

فقط توروخدا داداش این خانم رو شفا بده

اصلا بیخیال من

من‌دیگه ناشکری نمیکنم منو ببخش

خدایا😭

خواهش میکنم تو این ماه عزیز برای بیماران مخصوصا داداش این خانم دعا کنید

خدا عزیزانتون رو براتون نگه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا ادم باید بدتر از خودشا هم ببینه من اول قبول نداشتم این حرفما ، ولی خودم ی بیماری دارم اما درمان داره خب اینم بگم ک درمانش اینه تا اخر عمر باید قرص بخورم و بخاطر این قضیه انقدرررررر ناشکری کردم و کفر گفتم و غم و غصه خوردم ک افسردگی شدید گرفتم ، بعدش رفتم پیش روانشناس کلی باهام حرف زد تا آروم شدم ، آدم باید همیشه بدتر از خودشا هم ببینه تا یکم ب خودش بیاد :)

خودت مگه چیشدی؟ چه بیماری ای داری ؟ خدا همه مریصارو شفا بده عزیزم.نا شکری نکن اصلا

مهم نیست عزیزم

ان شاءالله خدا بیماران رو شفا بده

ممنونم از دعات دوست عزیز

خدا بهت سلامتی بده عزیزم

فداتشم مرسی :) برام خیلی دعا کن

من به همه امید میدم ولی خودم داغون تر هستم و شبا خیلی گریه میکنم🥲 ولی تو هیچ وقت غصه نخور همه چی میگذره :)

خدا بهت سلامتی بده عزیزم

فداتشم مرسی :) برام خیلی دعا کن

من به همه امید میدم ولی خودم داغون تر هستم و شبا خیلی گریه میکنم🥲 ولی تو هیچ وقت غصه نخور همه چی میگذره🙂🌹