کیا پایه هستن آب درمانی بگیریم؟ من ۵۰ کیلو ام قدم ۱۵۰ میخوام اول برسم به ۴۰ و بعد برسم به ۳۵ و تثبیت بزنم سایز خیلی برام مهمه و وزن اصن مهم نیست حالا بیایید ببینم کیا پاین شروع کنیم همراه هم باشیم تا من چیت نزنم و اینک این رژیم آب درمانی ثابت شدس و خیلی رضایت داره جای نگرانی نیست در اصل این رژیم ۴۰ روزس سموم رو از بدن خارج میکنه ولی خب بستگی به وزنتون داره یکی بدنش زور میزنه ۱ کیلو روزی کممیکنه یکی مث من نهایت ۵۰۰ گرم روز ۳۰ تا ۴۰ روزای سخت رژیمه و سموم از بدن دفع میشن من قصد کردم ۴۰ روز کامل بگیرم حتی اگ قرارع بشم ۲۰ کیلو ولی میگیرم ک بدنمم پاکسازی بشع فقد باید آب خورد میشه حالا دمنوش یا چای کمرنگ ام خورد فک میکنم توضیحات کامله و اینک کیا پاین ؟منتظرتونم خواهشا اگر پایه هستین بگین باهم در ارتباط باشیم وسط راه ولم نکنید ک چیت بزنم رقابت کنیم و انگیزه بهم بدیم شاید تاثیر گذار بود
۳۵کیلو خیلی خیلی اسکلتی نیست عزیزم بازم خودتون میدونین ولی بنظرم بیشتر ترسناکه
چرا خیلی کمه ولی خب گاهی پیش میاد وزن کممیشه ولی سایز سخت کم میشه من اینجوریم ک با رژیم فقد وزن کممیکنم اگر ۵ کیلو کمکنم شاید ۳ سایز کم کنم افرادیم هستن ۳ کیلو کممیکنن ولی سایز ۵ تا و الان فقد سایز برام مهمه نع وزن
بشم ۳۵ سایزم مطمئنم کم میشه من تا ۴۰ کیلو رفتم ولی سایز چشمگیری کم نکردم و باز وزنی ک کمکرده بودم برگشت از اون بع بعد رژیممیگیرم چیت میزنم یا ول میکنم الانم هدف زدم اول ۴۰ بعد ۳۵ وزن مهم نیست آب بدنه سایز مهمههههه😔
قد شما متناسب با وزنتونه مطمئنم هیکل خوبی دارین چون این مدل قد و وزن رو بین دورو ورسام دیدم جا ...
من اول ۶۰ اینا بودم الان رسوندم ۵۰ شل شده بدنم با اینک ورزش ام میکردم ولی خب هنوز چربی اضافه دارم خیلی لاغری و دوس دارم ۴۵ کیلو بودم کلی لباس خریدم الان ۵۰ کیلو شدم بیشترش به سختی میپوشم