2821
2789
عنوان

حالم بده:(((

92 بازدید | 6 پست

سلام خانما شبتون بخیر❤️

یه کار خیلی مهم داشتم گفتم تا صبح باید بشینم پاش تا تموم شه بخاطر همین ۳,۴ ساعت پیش اسپرسو خوردم.

الان یه اتفاقی افتاد که دیگه لازم نیست اون کار رو انجام بدم و میتونم بخوابم.

از طرفی خیلی خیلی زیاددد تپش قلب دارم طوری که حس میکنم قلبم داره از جاش درمیاد(بخاطر قهوه)

و دلم میخواد بخوابم اما خوابم نمیبره،بنظرتون ایرادی نداره یدونه یا دوتا قرص ملاتونین۳گرمی بخورم که خوابم بگیره؟چون تپش قلب دارم میترسم بخورم از طرفی نیاز دارم بخوابم

یکی کافیه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

اگه امکانش هست دکتر برید چون یکی از دوستام دقیقا مثل شما شده بود با این تفاوت که استامینوفن میخوره همسرش تعریف میکرد خانومش مثل دیوونه ها شده بود مدام جیغ میکشید و یه دفعه زیر گریه میزد 

دو سه بار راهی بیمارستان شد تا بالاخره خوب شد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب بنوشید تا خونتون رقیق بشه رو صورتت کمپرس سرد یا اب سرد بزن تا تپش قلبت بیفته اگر مکمل منیزیم دارید یا موز مصرف کنید چند تا سرفه بکنید تا عصبتون تحریک بشه  در رابطه با دارو از اورژانس سوال کنید  

اگه امکانش هست دکتر برید چون یکی از دوستام دقیقا مثل شما شده بود با این تفاوت که استامینوفن میخوره ه ...

اخی چه بدد:((

من حالم انقدر وخیم نیست دیگه خداروشکر

در هر صورت مرسی عزیزم بابت راهنماییت🙏❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز