2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم😭😭😭

130 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگه بس دکتر و شکسته بند رفتم و درد کشیدم  الان ک دارم مینوسم چشام اشکیه  کتف راستم درد میکنه هرچی دکتر میرم ارتوپد نمیتونن درمانم کنن خسته شدم دیگ بچه کوچیک دارم نمیتونم بغلش کنم ی خرید ساده نمیتونم برم حتی تو راه رفتنم درد میاد  اولا میسوخت یه نقطه بعد داغ شد الان کبود شده  میسوزه و درد میکنهبا کوچکترین کار کردنی شروع میشه هی عکس میندازن هی میگن چیزی نیست  ورزش کن فیزیوتراپی برو دارو میدن اما هیچکدوم فایده نداره تیغه شانم رفته تو  اما نمدونم چرا تو عکسا میگن یکم انحراف داره چیزی نیس دیگه موندم چکار کنم از الان ناقص شدم دردش دیگ کهنه شده بدتر میشه بهتر نمیشه انقد ک پول دادم شکسته بند و دکتر  هیچی ب هیچی دیگ نمدونم چکار کنم😭😭😭😭😭😭😭

وای منم کتف راستم اینجوری گاهی که فشار کارم زیاد باشه میسوزه درد میگیره 😬

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دکتر مغز و اعصاب. فیزیوتراپ به من گفت مربوط به ارتوپد نمیشه البته من دنبالشو نگرفتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مادر شوهر منم اینجوری بود ودستش بالا نمیومد واصلا حرکت نمیکرد رفت دکتر مغز واعصاب بهتر شد.طب سوزنی ر ...

برامن کامل کار میکنه اما یهو دردش شروع میشه و دیگ میمیرم از درد

باید بری دکتر مغز و اعصاب. فیزیوتراپ به من گفت مربوط به ارتوپد نمیشه البته من دنبالشو نگرفتم

مطمعنی اخه دکتر مغزو اعصاب چی میخاد بده برامن تو کار کردن شروع میشه از اعصابم نیست

مطمعنی اخه دکتر مغزو اعصاب چی میخاد بده برامن تو کار کردن شروع میشه از اعصابم نیست

مشکل از عصب های دسته نه اینکه الزاما مربوط به عصبی شدن باشه.

وای منم کتف راستم اینجوری گاهی که فشار کارم زیاد باشه میسوزه درد میگیره 😬

این ب مرور بدتر میشه شونمون افتادس چون من یبار رفتم پیش ی زنه داد بالا کامل خوب شده اما بعد یسال بعد تو حموم پشتمو میکشیدم در رف  دگم اون زنه نتونس درست بندازه بالا