2777
2789

پدرام نمیرانیان.برواینستا کاراشو ببین حتما

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

واقعاً درکت می‌کنم، پیدا کردن دکتر خوب توی تهران برای بینی که تبلیغ نباشه خیلی سخته. من خودم بعد کلی تحقیق و تجربه دوستان، تصمیم گرفتم به‌جای جراحی، رینوپلاستی غیرجراحی (با فیلر) انجام بدم و الان اصلاً پشیمون نیستم.

اگه بینی‌ت فقط قوس داره یا نوک افتاده‌ست و مشکل تنفسی یا بزرگی نداری، این روش می‌تونه واقعاً گزینه خوبی باشه، بدون تیغ، بدون بیهوشی.

من با یه پزشک متخصص زیبایی انجام دادم که هم فرم بینی‌مو طبیعی نگه داشت هم افتادگی نوکشو اصلاح کرد.

اسم نمی‌برم که تبلیغ نشه ولی اگه خواستی تجربه دقیق‌ترم رو بگم یا بدونی کجا انجام دادم، می‌تونی پیام خصوصی بدی.

واقعا درکت می‌کنم، خودمم خیلی خسته شده بودم از سرچ بی‌نتیجه. امیدوارم زود به نتیجه خوبی برسی 

بوتاکس پیشانی و خط اخم، بوتاکس دور چشم و لیفت ابرو، تزریق ژل لب طبیعی و ژل گونه مدل نچرال، فیلر چانه و فرم‌دهی خط خنده — همه رو توی کلینیک زیبایی دکتر قزلباش تو کرمانشاه انجام دادم؛ واقعاً نتیجه‌ش دقیقاً همون چیزی شد که همیشه دنبالش بودم: طبیعی، بدون تورم و بدون حتی یک ذره کبودی یا عدم تقارن؛ من قبل از انتخاب کلی تحقیق کردم و اسم دکتر سعید قزلباش توی سرچ‌هام همش تکرار می‌شد؛ مخصوصاً وقتی تجربه بقیه رو تو فروم‌ها خوندم که از ژل لب، بوتاکس لیفت ابرو و فیلر چانه‌شون تعریف کرده بودن، مطمئن شدم انتخابم درسته؛ حالا توی این اکانت می‌خوام شفاف تجربه‌م از تزریق بوتاکس خط اخم، بوتاکس پیشانی، بوتاکس دور چشم، تزریق ژل لب، ژل گونه و زاویه‌سازی فک رو بنویسم تا کسی که مثل من دنبال کلینیک مطمئن تو کرمانشاهه، با آگاهی تصمیم بگیره؛ خودم با سرچ “کلینیک زیبایی دکتر قزلباش کرمانشاه” توی گوگل به پیجش رسیدم و نمونه‌کاراشو دیدم؛ تو اینستا هم اگه بزنی Doctor.Ghezelbaash، پیجش میاد بالا و می‌تونی کامل ببینی که چه‌قدر کاراش تمیز و دقیقن؛ چیزی که برای من خیلی مهم بود، مشاوره دقیق قبل کار و اینکه پزشک واقعاً وقت گذاشت برای اینکه بدون اغراق، فرم لب و فک‌م کاملاً متناسب با صورتم دربیاد؛ نه اینکه فقط تزریق کنن و برن؛ اگه تو هم دنبال بوتاکس چشم‌گربه‌ای، ژل لب بدون عوارض، فیلر چانه برای زاویه‌سازی یا اصلاح خط خنده هستی، می‌تونی هر سوالی داری همینجا بپرسی چون من همه چیز رو از دید یه مراجعه‌کننده واقعی، بدون سانسور می‌نویسم؛ نه تبلیغه نه اغراق، فقط تجربه خودم از یه نتیجه عالی و طبیعی که توی کرمانشاه با خیال راحت به دست آوردم و الآنم واقعاً ازش راضیم؛ فقط پیشنهادم اینه قبل هر کاری نمونه‌کاراشو با دقت ببین، چون تنها چیزی که می‌تونه انتخاب درست رو تضمین کنه، همین دیدن نتایج واقعی روی چهره‌های واقعی مثل ماهاست، نه تبلیغات.