2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان 🙏

213 بازدید | 9 پست

سلام دوستان میشه تاپیک تعبیر خواب رو ک زدم بخونید 

و نظرتون رو بگین ؟ دو سه تا تاپیک زدم راجبش 

و اینکه خودم این خوابو ندیدم شخصی دیده و به دنبال تعبیرش هست 

اگ میشه کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اگ کسی خواب ببینه لباس نظامی پوشیده داخل یه مسجد و نیاز سبز ب پیشونی و دستاش زده ، بعد امام حسی ...

مذهبی نیستم ولی می دونم خواب ائمه و امام زاده و زیارت شون تعبیر خوبی داره و میگن اگر خواب شون دیدیم اگر می تونیم بهتره بریم زیارت شون

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مذهبی نیستم ولی می دونم خواب ائمه و امام زاده و زیارت شون تعبیر خوبی داره و میگن اگر خواب شون دیدیم ...

اره این بنده خدام خیلی دوس داره بره 

بشدت دنبال تعبیرش هست 

خودمم نمی‌فهمم چ تعبیری داره 

اره این بنده خدام خیلی دوس داره بره  بشدت دنبال تعبیرش هست  خودمم نمی‌فهمم چ تعبیری داره ...

ان شاء الله که قسمتش بشه بره کربلا.. 

دعا کنید منم بتونم برم خیلی درد و دل دارم با امام حسین حضرت اباالفضل 

در مورد تعبیر این خواب هم شاید باید خدمتی برای امام حسین انجام بده بازم مطمئن نیستم و بهتره از افراد معتبر که به درجه عرفانی رسیدن بپرسه که به نظرم سخت میشه عرفان های واقعی رو پیدا کرد 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یعنی ایشون دعا کردند شفا گرفتید فقط همین

نه گلم مگ نگفتیم از قبلش میخوندین نماز یا بعدش ،گفتم از قبل نماز شب میخوندم 

کلا نماز اول وقت میخونم همیشه 

خیلی این آقا رو دوس دارم وسعی میکنم چیزایی رو ک میک انجام بدم 

اگ میخاین درخواست بده اونجا صحبت کنیم