2777
2789
عنوان

این اقا ...

131 بازدید | 7 پست

فاز دوست پسرم که اینجوری باشه چشه!؟؟؟

میخواد حرف زور بزنه کسی رو حرفش حرف نزنه و میخواد بزرگی کنه و بهش تکیه کنی ولی ازونور پول اسنپتو نمیده  ک داری میری ببینیش خودم باید ازش درخواست کنم هزینشو. بعدش سفت نمیچسبه به رابطه  ینی پیاما و یا تماس کم میزنه ازونور زیرنظرت داره کافیه پاتو کج بزاری سروکلش پیدا میشه ازونور خودش کاراشو باهام درمیون نمیزاره ولی چهار چشم مراقبمه ک سراز کارت دربیاره درصورتیکه مستقیم به ادم بگه همه چیزو باهاش درمیون میزارم تازه اقا بدش نمیاد حمایت مالی بشه بهش گفتم همه دنباله حمایت مالین😗  ولی تیپشو هرکی ببینه میگه پسر کاملیه هیکلی و قدبلندچارشونه صدای  کلفت مردونه ،پر پرستیژ حالا خوش قیافس مدله  همه دورش میرن سریع. ولی اخلاقش اینایی ک گفتم  وضعشون متوسطه اونم نمیدونم شاید همه خونه هاشونو رو نکرده باشه  میگه داشته باشم بخدا میدم .. 

خب؟؟

میخواد این رابطه رو اگه میخواد چرا اینطوره اگه نمیخواد چرا اونطوره اگه غیرتیه چرا اینجوره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه اول بگی چطور آشنا شدی؟

و خب مسلما دوست داره و مایل هست که تو این رابطه باشه اکه دوست نداشت میگفت کات کنیم ولی پا فشاری میکنه ببینی چقدر انعطاف پذیری بنظرم.

دوست داره سلطه داشته باشه روی پارتنر و از طرفی دوست داره زرنگ بازی در بیاره و از لحاظ مالی بدش نمیاد تامین کنی.

یا با خودش میگه کم خرج باشه و دختری باشه که موم دست من باشه.

بنظرم وقتشه تو هم از این دختر خوب بودن دست بکشی و یکم تند برخورد کنی. نه که بزنی رابطه رو نابود کنی ولی حرف گوش کن هم نباش. یکم براش سر کش بازی در بیار و خط و مرز ها رو مثل خودش تامین کن

میشه اول بگی چطور آشنا شدی؟ و خب مسلما دوست داره و مایل هست که تو این رابطه باشه اکه دوست نداشت میگ ...

اتفاقا من دختر خوبی نیستم یعنی ساده نیستم ولی اخلاق گندی ک داره نمیزاره حرفتو بزنی اصلا فرصت نمیده منم میخوام کارخودمو کنم احساس میکنم مغزش بچس هر دختر دیگه بود تاحالا هم خرجش میکرد هم براش میمرد ولی من اینا نیستم...😗

اگه کسی بهم پیشنهاد بده و قبول کنم پس اشکالی نداره و تقصیر کار من نیستم دیگه ! غیرت رو خواستن ینی چی ...

آدم رو خواسته هاش غیرت داشته باشه موفق میشه

ای خداوند سریع الحساب تو را سپاس😌