2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
عزیز دلم خیلیا شرایط تورو دارن و بفکر درمان هستن تو چرا بجا درمان غصه میخوری دختر دایی منم همینطوری ...

مرسی مهربونم که درکم میکنی❤

آره انقدر استرس دارم حس میکنم بدترم میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه مرسی عزیزم

فدات 

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
عزیزم اول از هرچی استرس و ناراحتی برای پوست سمه دوما متاسفانه مشکلات پوستی درمانشون طولانی میشه خیلی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت❤

آره دکترم گفت خیلی طول میکشه تا خوب بشه ولی باز نمیدونم چرا حس بدی به قیافم دارم آخه تا حالا اینجوری نشده بودم

مرسی عزیزم از راهنماییت❤ آره دکترم گفت خیلی طول میکشه تا خوب بشه ولی باز نمیدونم چرا حس بدی به قیاف ...

عزیزم هرکسی تو زندگیش یبار یا دوبار این اتفاق براش میفته 

اره خیلی ناراحت کنندست ولی سعی کن بخودت مسلط باشی 

مطمئن باش درمان میشه 

لکاشم بعد یمدت از بین میره سخته ولی روحیتو حفظ کن 

منم همین بودم عرق کاسنی شب ب شب ی لیوان خوردم بعد چند هفته درست شد واقعا اثری ازش اصلا نییییس انگار ...

مرسی عزیزم آره عرق کاسنی کلا خیلی خوبه چندوقت پیش خریده بودم ولی نمیدونستم برای جوشم خوبه مرسی حتما از عرق کاسنی استفاده میکنم❤

اررره منم همیطور ،این جای جوشه ک رو مخ    ی لک ب لکای جای جوشم اضافه میشه

انشالله که دوتامون خیلی زود خوب بشیم خیلی سخته عزیزم مخصوصا لک که میشه خیلی بده😭❤

عزیزم هرکسی تو زندگیش یبار یا دوبار این اتفاق براش میفته  اره خیلی ناراحت کنندست ولی سعی کن بخ ...

مرسی عزیزدلم از درک بالات خیلی حالم بهتر شد با حرفات آرامش گرفتم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته❤