2777
2789

۳۸ سالمه یه پسر ۱۳ ساله دارم دوساله تحت درمان دکتر اعصابم اما حدودا ۵ ماهی میشه حالم خیلی بد شده همش خوابم یا تو رختخوابم مطمئنم افسرده ام دارو هم مصرف میکنم اما نمیدونم جرا یهو اینجوری شدم کسی میتونه کمکم کنه تا از تو این حال در بیام؟

اگر میتونی کتاب تئوری انتخاب بخون،

تفریح و مسافرت و ...اینام میتونه روحیتو بهتر کنه

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این حال رفتم عمل پروتز سینه انجام دادم بلکه شاید روحیه بگیرم از شانس بدم الن ۲۷ روزه که عمل کردم اونقد درد دارم که هیچ کاری نمیتونم انجام بدم میترسم سینمو تخلیه کنه دکتر اخه اصلا دردش قطع نمیشه