2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

27 بازدید | 3 پست

سلام. بچه ها دوست پسرم یهو ازدواج کرد و رفت. انقد دلم شکسته که بعد شش ماه که رفته کلمب خوب نشدم. بیشتر وقتها دعا می کنم خوشبخت نشه. زنش خوب نباشه و یهو ولش کنه دلشو بشکنه همونجور که دل منو شکست. 😪 لطفا ملامتم نکنید چون فک می کنم تنها چیزی که می تونه تسکینم بده اینه که خبر بد بودن زندگیشو بشنوم.

یعنی اصلا منو یادش رفته. حتی فکر نمی کنه بهم؟ مگه میشه. پس چرا من گاهی دلتنگ میشم 😪

ببین چون تو اینو نپذیرفتی که اون دیگه نیست زمانیکه چیزی نپذیری همین میشه لهت میکنه اولین مرحله پذیرش هست همیشه اتفاقی که افتاده و خصوصیات بدش واسه خودت مرور کن بعد سعی کن هرچیزی که تورو به یادش میندازه پاک کنی بعد بیشتر خودت و سرگرم کن بیشتر بین خانوادت باش اگرم اومد تو ذهنت نمیخواد به زور بهش فکر نکنی اینجور بدتره ولی بهش بها نده کم کم یادت نیره اینجوری زمان میبره ولی شدنیه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ببین چون تو اینو نپذیرفتی که اون دیگه نیست زمانیکه چیزی نپذیری همین میشه لهت میکنه اولین مرحله پذیرش ...

نمیشه. تو فکرم میاد. حس می کنم مثل یه دستمال کثیف منو انداخت دور. چرا اون باید الان خوش بحالش باشه و من اینجا اینجوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه. تو فکرم میاد. حس می کنم مثل یه دستمال کثیف منو انداخت دور. چرا اون باید الان خوش بحالش باشه و ...

اینکه طبیعی هست که به فکرش بری ولی بهش اهمیت نده اینجوری هم فکر نکن به این فکر کن که تو واسش زیادی بزرگ بودی به خاطر همین در خودش ندیده کنار ادم بزرگی مثل تو باشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗