2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 113 پست
میگم تا جایی ک میدونم استوری شو لایک کردم ب نظر خودم حالا نمیدونم ب نظرت لایک خورده؟ دیگ چکش نکردم ل ...

اگه بینش فاصله باشه..نه.. اونجورها هم بد نمیشه..دست کم هم می دونه به یادشی..هم چیزی نگفتی و کاری هم نکردی که نگران این باشی که خودت رو سبک کردی و از این چیزها

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
اگه بینش فاصله باشه..نه.. اونجورها هم بد نمیشه..دست کم هم می دونه به یادشی..هم چیزی نگفتی و کاری هم ...

یعنی الان شنبه است من چند شنبه لایک کنم استوری شو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی الان شنبه است من چند شنبه لایک کنم استوری شو؟

دیگه از روزی که ایشون پیام فرستاده تا پاسخی که خودتون دادید ببینید چقدر گذشته و جوری نشه هی پشت سر هم. یکی دو روزی باشه دست کم. بهتره کم کم جوری بشه که اشتیاق از ایشون پاسخ از شما. باور کنید برا خودش هم اینجوری لذتبخش تر میشه. البته شناخت بیشتر که بشه خب شاید  اون وقت دیگه چندان تفاوتی نکنه چه کسی کی گفته و این چیزها.

دیگه از روزی که ایشون پیام فرستاده تا پاسخی که خودتون دادید ببینید چقدر گذشته و جوری نشه هی پشت سر ه ...

یعنی دو روز یک بار ب استوریش واکنش نشون بدم ؟

دیگه از روزی که ایشون پیام فرستاده تا پاسخی که خودتون دادید ببینید چقدر گذشته و جوری نشه هی پشت سر ه ...

فیلتر شکنم کار نمیکنه نشد برم استوری شو ببینم 

یعنی دو روز یک بار ب استوریش واکنش نشون بدم ؟

بله..البته دیگه همه ش پشت سر هم نباشه ..یکی دو بار شما واکنش نشون دادید ایشون هم یه بازخوردی باید بشه داشت از برداشتش

بله..البته دیگه همه ش پشت سر هم نباشه ..یکی دو بار شما واکنش نشون دادید ایشون هم یه بازخوردی باید بش ...

خب الان ی جوری هم خوب شد همش نباید پیگیرش باشم تعادل رو باید حفظ کنم میگم ی استوری بزاره اگ خوشم اومد لایک میکنم اگ نیومد خب لایک نمیکنم اینجوریم خوبه ب نظرتون؟  

چون تازه ست بله..بیشتر که پیش رفتید دیگه عادی میشه و اخلاق همدیگه بیشتر دستتون میاد

اخه میگم خیلی خودم رو هیجان زده نشون ندم اینجوری بهتره حس میکنم عادی بنظر بیام اون بیشتر بخواد ارتباط بگیره 

بله چاره ای نیست شما اسم فیلترشکنتون چیه؟

من از روزی که فیل رو این چیزها نشست نیستم توشون..    اگه هم بوده  برا واتس اپ بوده  که دادم یکی ریخته اون هم چون بر خرید یه چیزی اون فروشنده میگفت واتس اپ و نه هیچ جای دیگه برا همین به گمانم دیگه اون هم از کار افتاده شده باشه!!!     

خب الان ی جوری هم خوب شد همش نباید پیگیرش باشم تعادل رو باید حفظ کنم میگم ی استوری بزاره اگ خوشم اوم ...

بله اینجوری خوبه و همون تعادل مورد نظر هم به دست اومده.

اخه میگم خیلی خودم رو هیجان زده نشون ندم اینجوری بهتره حس میکنم عادی بنظر بیام اون بیشتر بخواد ارتبا ...

تا اینجا درستش هم همینه. البته اگه به امید خدا پیشتر رفتید و رابطه حالت جدی به خودش گرفت و دیگه قرار باشه خانواده ها هم در جریان باشند دیگه اشکالی نداره هر از گاهی بی مقدمه ابراز محبت و این چیزها برا نگهداشتن رابطه.  

بله اینجوری خوبه و همون تعادل مورد نظر هم به دست اومده.

ب نظرت فکر بد در موردم نمیکنه ؟ من استوری شو ندیدم بعد وقتی ک اینستام اورد بالا استوری گذاشتم