سلام از وقتی یادم میاد هر جا میرفتم از زیبایی م تعریف میکردن و خیلی هر جا اینو شنیدم چقدر خوشگلی نمیگم بی نقص و حوری ولی نظر بقیه خیلی خوب بوده همیشه تو آینه هم از خودم راضیم .ولی....امان از عکس توی عکسهام خودم رو میبینم نا امید میشم از همه اونایی که تو عکس هستم و چهره معمولی یا معمولی رو به پایین دارن خیلی خیلی بدتر میفتم .واقعا دچار بحران شدم نمیدونم چکار کنم به شدت کجو کوله و بی ریخت چشمام ریز دماغم گنده بخدا فوبیای عکس دارم .حسرت همه خوش عکسا رو میخورم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم عکسام افتضاح میشه ولی تقصیره عکاساس مخصوصا بابام و شوهرم که نابغه عکسن تو عکساشون شبیه روحم گاهیم نیستم ما رفتیم کیش شوهرم عکسایی که از من گرفته یا تاره یا شالم کجه یا اصلا سوژه پشت سری نیس تازه یکیشم ماشین از جلوم رد شده فقط ماشینه س تقصیره تو نیس
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓